Na Steamu probíhají dny tahovek, Lovecrafta a studia Frontier. Zadarmo získáte Ark
zdroj: Lavapotion

Na Steamu probíhají dny tahovek, Lovecrafta a studia Frontier. Zadarmo získáte Ark

5. 4. 2024 15:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Na Steamu se nám před prvním dubnovým víkendem sešlo hned několik velice zajímavých akcí, takže pokud máte zrovna hluboko do kapsy, ale touhu zahrát si něco nového, prodejce, vydavatelé a vývojáři vám vycházejí vstříc.

Až do pondělí probíhá například #TurnBasedThursdayFest, který se slevami zaměřuje na tahové hry. O celé dvě třetiny šly dolů velmi kvalitní tituly jako Darkest Dungeon 2, King Arthur: Knight's Tale či Songs of Conquest, zatímco třeba taková Age of Wonders: Planetfall je za pouhou pětinu běžné ceny.

Vedle toho rovněž do pondělí probíhá slevová akce Lovecraftian Days zaměřená na chapadla a horory. Například vynikající hru Soma pořídíte za stovku stejně jako RPG Stygian. Scorn spadl na 350 korun, Sunless Sea je vaše za 163 korun, akční RPG Morbid stojí 95 korun a za pouhých 50 korun můžete zavzpomínat na Alone in the Dark z roku 2008.

Do třetice všeho dobrého probíhá ještě výprodej vydavatele Frontier Developments, což znamená Planet Zoo, Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters a Jurassic World Evolution 2 za zhruba 350 korun, zatímco Planet Coaster a Elite Dangerous jsou za 250 korun.

Do velkých slev šly i nejnovější hry studia, kdy realtimovou strategii Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin a simulátor formulí F1 Manager 2023 pořídíte jen za tři stovky, zatímco na kolonizační survival Stranded: Alien Dawn vám stačí 450 korun.

A aby toho náhodou na jeden víkend nebylo málo, tak si až do pondělí můžete zdarma zahrát dinosauří survival Ark: Survival Ascended a zjistit tak bez utracení jediné koruny, zda za to tohle pokračování stojí a v případě zájmu si ho pak můžete pořídit ve 20% slevě za devět stovek.

Nejnovější články