Motocyklové závody RIDE od tvůrců MotoGP a SBK mají být milostným dopisem fanouškům motorek
zdroj: tisková zpráva

Motocyklové závody RIDE od tvůrců MotoGP a SBK mají být milostným dopisem fanouškům motorek

19. 9. 2014 16:56 | Novinky | autor: Adam Homola |

Italské studio Milestone sice nemá takové mezinárodní renomé jako Codemasters, ale závodní hry sekají jednu za druhou. Při letmém pohledu na jejich portfolio je tedy jasné, že nejde o amatéry, nýbrž zkušené harcovníky, co mají na kontě hry (různé kvality) v sériích WRC, MotoGP nebo SBK. Po letech práce na licencovaných závodních hrách, ale vývojáři z Milestone dostali chuť na něco vlastního - pustili se tedy do vývoje zbrusu nové závodní značky RIDE, nad kterou budou mít kreativní kontrolu jen oni.

RIDE se má točit jen okolo motorek. Ve hře jich bude pře 100 ve čtyřech různých kategoriích - Superbikes, Supersports, Naked a Historical Bikes. Prohánět se na nich budete po tratích ve městech, na venkově, na historických místech apod. Tvůrci slibují, že RIDE nebude závodní jednohubka, ale pořádně macatá hra se spoustou obsahu a možností.

"Po více než 15 letech tvrdé práce jsme chtěli vyvinout něco, co by skloubilo naše zkušenosti a obsáhlo DNA firmy Milestone, co se týče světa motocyklových závodů,“ vysvětluje Marco Micallef, ředitel marketingu a prodeje. „Stejně jako kdykoliv jindy v historii naší společnosti,“ pokračuje, „jsme analyzovali, co po nás naše komunita žádá, a prováděli jsme interní výzkum, abychom zjistili, jak můžeme jejich požadavky v plné míře splnit," píše se v tiskové zprávě.

zdroj: Archiv

Vývojáři zatím neukázali jediný obrázek a krátká upoutávka, kterou společně s tiskovkou vydali, toho ze hry neukáže lautr nic. S vydáním RIDE se počítá na jaro příštího roku ve verzích pro PlayStation 4, PlayStation 3, PC (Steam), Xbox One a Xbox 360.

Nejnovější články