Minimum vypadá jako Minecraft, hrát se bude jako Quake 3
zdroj: tisková zpráva

Minimum vypadá jako Minecraft, hrát se bude jako Quake 3

10. 4. 2013 14:26 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Kdo jsou vývojáři z TimeGate Studios? Nejlepší bude, když si na ně vzpomenete v souvislosti s výbornou a tak trošku nedoceněnou sérií strategií Kohan. Protože vzpomínat na ně za jejich další počiny, by nemělo moc smysl. Dělali na několika F.E.A.R. hrách, měli svůj podíl viny na fiasku s Aliens: Colonial Marines a jejich dva pokusy o multiplayerovou střílečku v sérii Section 8 také nedopadly nejlépe. Ale snad tnou do zlaté žíly úspěchu nyní s čerstvě představenou multiplayerovou střílečkou Minimum.

Důvěrně se s hrou můžete seznámit po rozkliku na záběrech z videa, potažmo na obrázcích v galerii. Hned na první pohled vám ale bude jasné, že tady někdo vsadil hlavně na stylizaci. Grafika, jako kdyby jí z Minecraftu vyřízli, by ale frenetické střílečce, odkazující se na Quake 3, mohla poskytnout požadovanou relevanci na značně saturovaném trhu s podobnými tituly.

Vývojáři sami o Minimum sdělují minimum informací. Hra bude zdarma hratelná v rámci free to play modelu, od 16. dubna bude v rámci Early Access programu dostupná alfa verze hry na Steamu, a kdo chce, může si níže projít hardwarové požadavky.

...

Žádný další příval informací ale nečekejte – buď teprve přijdou, nebo nejsou třeba, protože jde vážně o koncepčně jednoduchý titul. Já vsázím spíše na druhou variantu, snad i proto volí tvůrci způsob prezentace hry skrze výše zmíněnou hratelnou alfu. Tak si na ni počíhejte, jestli vás vzhled hry nějakým způsobem zaujal.

Hardwarové požadavky hry

Minimální:

OS: Windows XP(SP3)/Vista/7/8
RAM: 1 GB
CPU: Single Core 3.0GHz nebo Dual Core 2.0 GH
HDD: 1GB na instalaci, 3GB na hraní
Grafická karta:ATI HD 2000 série nebo NVIDIA 8000 série s 512MB VRAM
DX: DirectX 10 kompatibilní

Doporučené:

OS: Windows 7/8RAM: 4 GB
CPU: Quad Core 3.0 GHz
HDD: 1GB na instalaci, 3GB na hraní
Grafická karta: Nvidia GTX480 1GB, ATI 5870 1GB a lepší
DX: DirectX 11 kompatibilní

Nejnovější články