Je pro vás Armored Core VI příliš těžké? Sáhněte po modu s lehkou obtížností
zdroj: Foto: Bandai Namco

Je pro vás Armored Core VI příliš těžké? Sáhněte po modu s lehkou obtížností

8. 9. 2023 16:00 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Mecha akce Armored Core VI: Fires of Rubicon sice není typická soulsovka, to ale neznamená, že vás nedokáže potrápit obtížností, kterou je studio FromSoftware pověstné. Naštěstí podobně jako v jiných titulech kultovního studia jsou mezi fanoušky i šikovní moddeři, kteří dokáží mnohdy trnitou cestu za koncem hry usnadnit.

Na populární databázi modifikací je ke stažení úprava Ez-Core. Úprava pak nezasahuje do poškození nebo výdrže, ale poměrně chytře pracuje se samotnou úpravou robotů a usnadňuje tak jejich vylepšování.

Například energetická náročnost vybavení je o polovinu nižší, stejně tak jeho váha. K dispozici máte třikrát více nábojů a za plnění misí dostáváte dvakrát více peněz. Ez-Core také upravuje efektivní dostřel zbraní na trojnásobek. Jen dejte pozor, protože zrovna tato úprava platí i pro protivníky.

Na instalaci nemusíte být žádný technický mág, vše zařídíte snadným překopírováním binárního souboru přímo do složky hry. Jen si pro jistotu soubory předtím zálohujte a modovaný Armored Core VI hrajte jenom v offline režimu. Anticheat software totiž dokáže úpravu souborů zaznamenat a teoreticky se můžete dočkat zablokovaného účtu.

Armored Core VI: Fires of Rubicon dostal v naší recenzi špičkových 9 z 10. Pavel na vynikající akční jízdě chválí hlavně zábavnou hratelnost a je podle něj jasným důkazem, že FromSoft není studiem jednoho žánru.

Nejnovější články