Jak se dostat do MP bety GOW: Ascension… a nové video
zdroj: tisková zpráva

Jak se dostat do MP bety GOW: Ascension… a nové video

23. 10. 2012 9:51 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Chtěl bych se vší naivitou a jistotou prohlásit, že start další fáze marketingové kampaně God of War: Ascension byla reakce na nové video z 2D aRPG Apotheon, ale nikdo by mi to asi nesežral. Svůj cíl, zmínit Apotheon v článku o nesouvisející hře jsem však splnil nad plán, a můžu přejít k hlavní věci, kterou je info o blížící se multiplayer betě GoW: Ascension, doplněné hned dvojicí nových videí.

Multiplayer beta začne letos v zimě a předplatitelé PS Plus do ní budou mít přístup automaticky. Existuje však ještě jeden způsob, jak se do MP bety GoW: Ascension dostat a dokonce o týden dříve, než všichni ostatní. Ani nemusíte mít zaplaceno PS Plus, stačí se zapojit do webové hry Rise of the Warrior dostupné z homepage GoW: Ascension, která se navlékla do podoby interaktivního komiksu a nechá vás v průběhu „hraní“ soutěžit s ostatními hráči a uživateli o titul dalšího Vyvolence bohů.

Buď se přidáte na stranu Trojanů či Sparťanů, a když se vám dobře povede, můžete získat nejenom vstup do MP bety GoW: Ascension, ale odemknout si předměty do té samé hry, ať už pro single nebo multiplayer.

zdroj: Archiv

Někde okolo se povalující trailer představuje Dia, jako jednoho ze čtyř božích patronů, kterého si každý hráč musí před vstupem do multiplayeru vybrat, což mu zajistí specifickou sadu schopností, brnění a speciálních sil. V případě, že vás Zeus oslovil, tak byste měli vědět, že úspěchem v boji si budete dobíjet magickou energii pro použití speciálních sil. A samozřejmě budete zbarveni do žluta, jako včeličky.

Druhé video, které najdete někde tady v článku, je několikaminutový dokument o tom, jak se vlastně tvůrci ze Santa Monica studia připravovali na odhalení multiplayeru, jako nového prvku v GoW sérii. Krom pár záběrů z multiplayeru, které už jste ale možná viděli, vás na videu nečeká nic převratně nového. GoW: Ascension vyjde v březnu příštího roku. Pokud vás multiplayer nebere, tak můžete v klidu na hru zapomenout, však ona se vám ještě mnohokrát sama připomene.

zdroj: Archiv

Nejnovější články