Hororová adventura Medusa's Labyrinth zavede hráče do starověkého Řecka
zdroj: tisková zpráva

Hororová adventura Medusa's Labyrinth zavede hráče do starověkého Řecka

15. 2. 2016 19:25 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Nezávislý švédský tým Guru Games posílá hráče o dva tisíce let zpátky, do starověkého Řecka. Jejich Medusa's Labyrinth nabídne hororovou adventuru v prostředí masivních amfiteátrů a katakomb, a to všechno v doprovodu napínavého příběhu i prvků hororu. Ochutnávka hry a do budoucna snad i podstatně většího příběhu vyjde na Steamu ještě dnes, a to takže zdarma.

Svět Medusa's Labyrinth má být nebezpečný a plný nástrah i mýtických monster, proti kterým budou hráči relativně bezbranní. Jejich hlavní zbraní tak bude stealth přístup, který má ruku v ruce s hororovou atmosférou přispět především k většímu vtažení do hry.

Zážitek ze hry by měla podpořit i absence jakéhokoli rozhraní - hráči tak nebudou mít k dispozici například ukazatel zdraví a pro zjištění počtu zbývajících šípů se budou muset podívat do toulce.

Grafickou stránku hry si můžete prohlédnout na obrázcích v galerii, nebo v pohybu na záběrech traileru, který ukazuje tichý postup ostrovem Temple (Chrám). A komu se ukázka hry zalíbí, může autory hry podpořit tím, že Medusa's Labyrinth podpoří koupí DLC - až bude dostupné, jako hra samotná.

zdroj: Archiv

Nejnovější články