HoMM 4, M&M IX, Army Men RTS - gold
zdroj: tisková zpráva

HoMM 4, M&M IX, Army Men RTS - gold

19. 3. 2002 15:17 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Že není společnost 3DO žádný troškař, dokazuje oznámení hned tří gold titulů v jeden den.

Prvním z nich je Heroes of Might & Magic IV od New World Computing - více než jen očekávané pokračování oblíbené ságy. HoMM IV poběží na kompletně novém a navíc ještě 3D enginu, který bude mmj. zahrnovat nový systém magie, nové kampaně, nové třídy postav hrdinů, atd. Velcí fanouškové tohoto díla jistě zaznamenají především zdokonalení důvěrně známého interface. Ti z Vás, kteří se teprve chystají vložit svůj čas do této skutečně skvělé hry a teprve se stanou jejími obdivovateli, se setkají s velice detailními scénáři a možnostmi hrdinů. Interface je přitom navržen tak, aby Vám nečinilo potíže hru ovládat téměř okamžitě. Opět budete moci prozkoumávat rozlehlé mapy a kontinenty, sbírat potřebné suroviny a zdroje, navštěvovat hrady a obsazovat soupeřova sídla s pracně vybudovanou silnou armádou.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
HoMM IV / M&M IX / Army Men RTS

Druhým a neméně očekávaným titulem je Might and Magic IX - již deváté pokračování oblíbené řady fantasy RPG, taktéž od New World Computing. Také tato hra zaznamenala jisté změny týkající se enginu. Tentokrát se totiž budete moci ve své oblíbené hře vyžít na pořádné LithTech technologii. Might and Magic IX Vás zavedou do světa, který ještě neznáte. Tento svět se jmenuje Axeoth. Opět Vás ale bude čekat strhující příběh plný různých kreatur, rytířů i magie.

Třetí hrou, která se zanedlouho objeví v obchodech, je 3D RTS od Pandemic Studia - Army Men RTS. Zklamáni nebudou ani majitelé PS2, protože tato verze putuje do lisoven také. Tato strategie Vás vezme na výlet miniaturním, avšak neméně nebezpečným světem plastikových vojáčků.

Všechny tyto tituly se do obchodů dostanou ve stejné době - 29. března 2002.
zdroj: GoneGold

korgull

Nejnovější články