AKTUALIZOVÁNO: Celý Space Marine 2 unikl na internet. Podle studia jde o skoro rok starý build
zdroj: Focus Entertainment

AKTUALIZOVÁNO: Celý Space Marine 2 unikl na internet. Podle studia jde o skoro rok starý build

17. 7. 2024 8:29 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Aktualizováno

K úniku se vyjádřili i vývojáři ze Saber Interactive. Ti, nečekaně, žádají hráče, aby si hru nekazili nehotovým buildem. Zároveň děkují oddaným fanouškům za podporu. „Jsme hluboce poctěni ohromnou podporou, kterou jsme dostali po úniku staré verze Space Marina 2. Naše týmy do hry vložili roky tvrdé práce a moc nás mrzí, že spousta tajemství, která jsme připravovali, bude takhle neplánovaně odkryta. Také je nám líto, že spousta hráčů bude mít první zkušenosti s naší hrou s buildem, který bude skoro rok starý v momentě, kdy Space Marine 2 vyjde,“ píše studio na sociálních sítích.

Žádá taky, aby fanoušci zbytečně nepodlehli pokušení a pirátskou kopii nestahovali. Neodráží prý kvalitu jejich práce. „Snažte se vyhnout této nehotové verzi hry a nebo nekažte zážitek ostatním, kteří se těší na vydání. Space Marine 2 vychází 9. září a nejlepší způsob, jak nás podpoříte, je hrát hru v takové verzi, jakou jsme vždy zamýšleli,“ uzavírají Saber interactive apel.

Původní článek

Fanoušci xenocidy Space Marine 2 budou mít následující dva měsíce krušné období (nebo skvělou příležitost). Na internet totiž unikl kompletní build hry, včetně kódu pro multiplayer, takže už existuje zhruba pětistovka pirátů, kteří mohou hrát proti dalším technoheretikům.

Podle serveru Insider Gaming není jasné, jak k úniku došlo. Space Marine 2 je kompletně hratelný, chybí pár assetů. Údajně jde o verzi hry z 20. června letošního roku (podle vyjádření studia je ale starší, viz výše), zanedlouho poté získala tzv. zlatý status, takže je de facto hotová a připravená k vydání.

Nebudu moralizovat a říkat, že pirátství je špatné, to ať si rozhodne každý sám, ale jen přidám varování, že soubory pochází z neznámého zdroje a nemusí tedy být bezpečné. Stejně jako je dobré dodat, že nejde o finální verzi Space Marine 2, tedy o takovou hru, jakou si přejí její tvůrci.

Těm, kteří si na vydání Space Marine 2 chtějí počkat a hru si koupit, až vyjde 9. září na PC, PS5 a Xbox Series X/S, teď taky začíná nepříjemné období, kdy se internet promění ve warpovou bouři, kde na každém rohu mohou čekat potenciální spoilery o osudu kapitána Tita. Buďte tedy obezřetní.

Smarty.cz

Nejnovější články