Diablo II dostává nový update, poslední vyšel před jedenácti lety
zdroj: Blizzard

Diablo II dostává nový update, poslední vyšel před jedenácti lety

17. 12. 2021 16:30 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Diablo II: Resurrected je natolik věrným remasterem původní hry z roku 2000, až nám to v některých aspektech skoro vadí. Komunita zažraných hardcore fanoušků se ale raduje, protože naskočila do pohodlně prošlápnutých škorní, které někdo nádherně vyleštil. A leštění pokračuje i nadále.

Poslední update pro Diablo II vyšel v roce 2010 s patchem 1.13c. Remaster se nyní dočkává verze 2.4, která po více než dekádě přináší změny ve vyvážení, a tím pádem větší rozmanitost buildů. Vývojáři tvrdí, že prozkoumali málo využívané schopnosti, cooldowny a další aspekty hry, aby ji mohli výrazným způsobem osvěžit.

Velké změny se týkají například třídy assassin a jejích stromů schopností Traps a Martial Arts. Amazonka dostane do vínku posílené skilly na boj zblízka, druid zas buffy na vyvolávání, elementální magii a změnu do medvědodlaka. V případě paladina dojde na zefektivnění některých skillů a útočných aur. Nejmenší změny potkají nekromanta a čarodějku, s nimiž je Blizzard v zásadě spokojen.

Velkou změnou bude přidání nových runových slov a také úprava skillů námezdních válečníků, aby měl hráč více důvodů využívat všechny jejich typy. Blizzard nový update detailně představil na Twitchi, můžete se tedy sami podívat, jaké novinky vás v bitvě s Horoucími pekly čekají.

Nejnovější články