Activision chystá herní adaptaci filmu Men in Black III
zdroj: tisková zpráva

Activision chystá herní adaptaci filmu Men in Black III

13. 10. 2011 16:52 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Will Smith už dávno není ve věku, aby hrál rozjančeného Agenta J a Tommy Lee Jones zase za poslední roky, strávené v nepříliš valných bijácích (čest výjimkám – Tahle země není pro starý), pozbyl charisma málomluvného Agenta K. Přesto se Hollywood rozhodl, že návrat akčně-komediálních Mužů v černém je dobrá a potenciálně profitabilní věc, takže oba dva herce nažene před kameru a už potřetí je donutí řešit obskurní mimozemské problémy v černých oblecích.

A kde je film, tam musí být i hra, takže na jaře (cca květen) příštího roku můžete na konzolích očekávat videoherní adaptaci snímku Men in Black III. Předchozí videoherní zpracování této filmové série stála za starou belu, u chystané trojky ale zatím zůstaňme u střízlivých pochybností. Velkoústá prohlášení z tiskovky však evokují různé představy, to vám tedy povím.

Hra chce zůstat věrna duchu filmové série a nabídnout akční, a vtipy prošpikovanou, hratelnost. Příběh bude podle všeho na filmové trojce nezávislý a vrátí na scénu agenty J i K, kterým před hlaveň pistole přihraje nové nepřátele.

Více se toho asi zatím nedozvíme a klidně bych i pochopil, kdyby se řada z vás ani nechtěla více dozvědět. Ono však na nějaké ty obrázky a videa určitě dojde, do jara příštího roku ještě pár měsíců zbývá.

Nejnovější články