South Park: Stick of Truth vyjde na konzolích v pátek 13. 12.
zdroj: tisková zpráva

South Park: Stick of Truth vyjde na konzolích v pátek 13. 12.

25. 9. 2013 19:07 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Větvička pravdy vyjevila všem příznivcům South Parku, že videoherní zpracování jejich oblíbeného televizního animáku dorazí na PS3 a Xbox 360 13. prosince. Ano, jde o pátek, kdybyste měli neblahé tušení, že tohle datum někdo stanovil schválně. A zatímco pro majitele zmíněných konzolí jde o datum spíše šťastné (ale o tom rozhodne až kvalita hry), pro PC hráče je tomu přesně naopak. Datum vydání South Park: The Stick of Truth pro PC zatím neznáme. Do konce roku 2013 to ale RPG od týmu Obsidian asi nestihne.

Nic naplat, uklidnit se můžete novým trailerem v článku, který vyznívá úplně stejně jako ty předešlé. Herní moment byste na záběrech traileru hledali marně, což mě logicky vede k pochybnostem o tom, jak vlastně bude herní stránka vypadat (Pavel toho zas tak moc při prezentaci na Gamescomu neviděl viz článek). Ono je jednoduché přirovnat South Park: The Stick of Truth k JRPG na základě tahových soubojů, ale JRPG hry přeci jenom nejsou pouze o soubojích.

Nechám se rád překvapit, čím tvůrci z Obsidianu chtějí z interaktivního animáku udělat hru. I kdyby to nezvládli, pořád to bude South Park. Každá nová epizoda dobrá. Pro opravdové fans seriálu tu ale máme ještě detaily o speciální edici hry South Park: The Stick of Truth Grand Wizard Edition, kterou lze objednat přes britský Amazon a přímo z Uplay.

...

South Park: The Stick of Truth Grand Wizard Edition nabídne samozřejmě hru samotnou a přihodí k tomu mapu celého městečka království South park, šestipalcovou figurku Cartmana ve srandovním oblečku velkého čaroděje, a také balíček, který obsahuje oblečky se speciálními vlastnostmi do hry. Tak nezapomeňte, v pátek 13. 12. 2013 je váš den, pokud chodíte spát v South park pyžamu a máte doma některou z konzolí.

Nejnovější články