České kyberpunkové RPG Dex dnes vyšlo po dvou a půl letech vývoje
zdroj: tisková zpráva

České kyberpunkové RPG Dex dnes vyšlo po dvou a půl letech vývoje

7. 5. 2015 18:16 | Novinky | autor: Petr Poláček |

A je to, kyberpunkové RPG Dex od pražského studia Dreadlocks vyšlo na Steamu a Humble Store. Po více než dvou a půl letech vývoje, který před členy malého studia postavil řadu překážek, po úspěšné kickstarterové kampani na sklonku roku 2013, ale též po deseti měsících v early accessu na Steamu je ambiciózní mix RPG, bojovky a plošinovky k dispozici všem hráčům, kteří by dali pravou ledvinu, kdyby kyberpunkových her vycházelo více. Samozřejmě těch kvalitních. Jestli se mezi ně Dex zařadí se všichni velmi brzy přesvědčíme. Nejdříve si ale najděte čas na nový trailer, kterým Dreadlocks vydání svého díla podtrhují.

Pozornost věnujte na videu zejména záběrům z pohybu v kyberprostoru a hackování, které tvůrci doposud moc neprezentovali. A napněte uši, abyste pochytili anglický dabing, na kterém se dle tiskovky podílelo přes třicet herců a dabérů. Než ale zvednete ruku s námitkou, že tuzemská hra by tak nějak mohla pamatovat na tuzemské hráče, tak vás uklidním papouškováním informace z tiskovky. České texty tvůrci vydají v podobě bezplatného updatu začátkem června. Pokud nejste v angličtině zdatní, tak si holt ještě chvilenku počkejte.

zdroj: Archiv

Dex je k mání za 19 euro na Steamu a Humble storu. S touto informací se ohledně Dexe na chvilku odmlčíme a ozveme se znovu až s recenzí, případně gamesplayem.

Nejnovější články