Video z Mass Effect Andromeda ukazuje „sourozeneckou rivalitu“ mezi představiteli dvojčat Ryderových
zdroj: tisková zpráva

Video z Mass Effect Andromeda ukazuje „sourozeneckou rivalitu“ mezi představiteli dvojčat Ryderových

6. 1. 2017 12:07 | Video | autor: Václav Pecháček |

Výtečný výkon Marka Meera a Jennifer Haleové při dabování velitele Sheparda/velitelky Shepardové v původní trilogii Mass Effect je pouze jednou z vysoko nastavených latěk před chystaným pokračováním Mass Effect Andromeda. Pro nové herce je situace o to zapeklitější, že hlavní hrdinové jsou tentokrát sourozenci, dokonce dvojčata, a budou spolu během hry komunikovat. Je velmi důležité, aby mezi nimi existovala aspoň nějaká dávka chemie. A podle nejnovějšího videa se zdá, že to asi nebude problém.

Rozhovor s názvem „Sourozenecká rivalita“ ukazuje oba hlavní herce v akci a je překvapivě dost roztomilý. Fryda Wolffová, představitelka Sary Ryderové, si neustále šibalsky utahuje z rezervovaného, upjatého Toma Taylorsona alias Scotta Rydera. Jednou mu vypne mikrofon, podruhé mu plivne do skleničky, pak zavede řeč na jeho neortodoxní vztah k sexu. Je zábavné sledovat Tomův čím dál tím nešťastnější výraz.

Samozřejmě je na první pohled patrné, že oba herci jedou podle předem připraveného scénáře, ale co na tom sejde. Kdyby spolu měla podobně jiskrný vztah i dvojčata Ryderova, hře by to nejspíš vůbec neuškodilo. Mass Effect Andromeda vychází 23. března.

zdroj: Archiv

Nejnovější články