V nové Call of Duty vás chce zabít Jon Sníh a pomáhá mu v tom Conor McGregor
zdroj: tisková zpráva

V nové Call of Duty vás chce zabít Jon Sníh a pomáhá mu v tom Conor McGregor

16. 9. 2016 13:29 | Video | autor: Václav Pecháček |

Chystaná Call of Duty: Infinite Warfare zatím podle odhalených ukázek vypadá víc jako vysokorozpočtový akční film spíš než počítačová hra. Výtečné obličejové animace, dramatické dialogy, spousta scénických pohledů na futuristická města, výbušná akce ve vesmírných lodích… Dejte si k tomu popcorn a colu a dvě hodinky vám utečou jako nic. Jak se bude hrát? Nejspíše podobně, jako předchozí díly série. Jisté je, že audiovizuální stránka zatím vypadá velmi slušně. A jako třešničku na dortu si roli hlavního záporáka střihne Kit Harington alias Jon Sníh ze Hry o trůny, jak odhaluje nový trailer.

Admirál Salen Kotch rozhodně nevypadá jako sympatický chlapík. Půlku videa stráví tím, že psychopaticky řve do kamery vágní výhrůžky přesně v souladu se zlodušskými směrnicemi. Ale je pravda, že ve skafandru mu to sluší podobně jako v černém plášti. Tichý, zamyšlený a neustále tak trochu smutně vypadající hlavní hrdina poručík Reyes je proti němu úplné něžné poupátko. Je potřeba uznat, že ve srovnávní se svým zlým protějškem moc charismatu nepobral.

O samotné hratelnosti se toho z videa vážně mnoho nedozvíte, ale co byste taky čekali od příběhového traileru. Všude vybuchují lodě a budovy, lidé padají z výšky a jsou na poslední chvíli zachytáváni za ruce, ti dobří budou stát proti obrovské přesile a celé to bude hrdinská a asi i patriotická záležitost, že pokud vám z toho nezvlhnou oči dojetím, lze vás oprávněně považovat za skrytého diverzanta ve službách vesmírných separatistů.

zdroj: Archiv

Mimochodem, pokud vám přišel jeden z obličejů během přepadení na zasněžené planetě známý, vězte, že jde o momentálně největší hvězdu UFC Conora McGregora, který je další celebritou na nástěnce Call of Duty. Jak se už pochlubil na svém Twitteru, zahraje si Kotchova pobočníka kapitána Bradleyho Filliona a jak probíhalo natáčení s ním si můžete prohlédnout v krátkém videu pod článkem.

Opravdu pozoruhodným detailem je reakce veřejnosti na novou ukázku. Po celém tom cirkusu s třemi miliony disliků pro úvodní trailer k Infinite Warfare je totiž překvapivě pozitivní. Ano, jistěže narazíte na obligátních 20 % palců dolů, ale spousta komentářů se nese v pozitivním duchu a někteří uživatelé se dokonce kají, že podlehli davové nenávisti k novému dílu. Je zvláštní, že je ke změne názoru vyburcoval právě tenhle trailer, který ze samotného hraní neukázal snad ani jediný záběr. Že by to mělo něco společného s Kitovými hlubokými kukadly a nebo Conorovým nevrlým výrazem?      

Nejnovější články