Super T.I.M.E. Force: Nebojme se smrti, vždyť je to sranda!
zdroj: tisková zpráva

Super T.I.M.E. Force: Nebojme se smrti, vždyť je to sranda!

3. 9. 2012 15:05 | Video | autor: Marek Král |

Předpokládám, že nikdo z nás si nesbalil pár svých švestek, nezakoupil letenku a neodletěl na tři dny do Seattlu, aby si tam užíval každoroční atmosféru Penny Arcade Expo (PAX). Tudíž si nemůžeme vyměnit zážitky, jak se tlačíme přes 70 000 zpocených mas, jak si občas uslintneme z všudypřítomných booth babes nebo jak si ucvrnkáváme do kalhot z fantastické videoprezentace Super T.I.M.E. Force!

zdroj: Archiv

Šílenci z nezávislého studia Capybara Games (Might & Magic: Clash of Heroes, Superbrothers: Sword & Sworcery EP) nás posunutím data vydání na rok 2013 sice moc nepotěšili, ale jak trailer, tak hra samotná stojí za to, aby jim bylo odpuštěno. Tahle husto-kruto-přísně-démonská střílečka totiž navazuje na ne zrovna silnou tradici her, v nichž je naše umírání zpracováno coby herní mechanismus. V Super T.I.M.E. Force totiž nemůžeme umřít. Nebo jinak: sice umíráme pořád, ale díky naší výstroji času se po smrti znovu a znovu vracíme do hry.

Je to chytrý nápad, jelikož po každém návratu nám naše minulá – již zesnulá já – pomáhají v boji: pomáhají přesně takovým způsobem, jakým jsme do naší předchozí smrti hráli. Dochází vám ty taktické možnosti? Proti komu že to budeme vlastně bojovat? Jednak je tu obligátní šmejd z vesmíru, na nacisty se ale taky dostane a na lidi předkládající návrh SOPA jakbysmet! Kde? Příštím rokem na Xbox LIVE Arcade.

Nejnovější články