Řezník s motorovkou na videu z hororu Evil Within
zdroj: tisková zpráva

Řezník s motorovkou na videu z hororu Evil Within

30. 9. 2013 12:41 | Video | autor: Aleš Smutný |

Jedenácti minutami ze začátku hry se prezentuje mysteriozní horor Evil Within, který má být finálním dílem Šindži Mikamiho. V tomto akčním hororu z pohledu třetí osoby se chopíte trýzněné tělesné schránky nebohého policisty, který při vyšetřování případu masové vraždy nejdříve sleduje masakr svých kolegů a následně musí řešit přežití ve velmi nenormálním světě.

Je celkem jasné, že Evil Within bude hlavně na hraní, ne na dívání. Stejně jako u The Last of Us. Nepřekvapivě. Zcela jiný pocit bude mít člověk, který s detektivem bude před řezníkem prchat klaustrofobickými chodbami a ten, kdo jej při tom bude jen sledovat.

Na Mikamiho zkušenost se značkou Resident Evil poukazuje na videu několik akčních scén - ať už jde o likvidaci pseudozombií, na které je zjevně nejlepší oheň, nebo o scénu s obranou chatky, kde pomalý revolver a improvizované miny nepropůjčují jistotu, ale spíše stupňují napětí. A jestli si myslíte, že vše bude otázkou munice, přijde finiš s krvavou vlnou a následně výlet do říše nepříčetna se sténajícím monstrem. Nic pro slabé povahy. Evil Within vyjde v příštím roce na PS3, PS4, X360, Xbox One a PC.

...

Nejnovější články