První videa, obrázky a informace o Call of Duty: Ghosts
zdroj: tisková zpráva

První videa, obrázky a informace o Call of Duty: Ghosts

21. 5. 2013 22:55 | Video | autor: Petr Poláček |

USA jsou po blíže nespecifikované události v háji na všech úrovních (vláda, armáda, společnost) a skupina speciálně vycvičených vojáků z různých speciálních jednotek vytvoří jednotku s přízviskem Ghosts. Jako jeden (nebo více, jak je tradicí CoD série) z členů této jednotky se pustíte do boje proti nevíme komu, ale podstatné je, že vám k tomu pomůže pes. Pes, jehož pohyby byly nasnímány s pomocí metody motion capture.

Jestli si za psíka s prozatím neznámým jménem zahrajete, zatím není jasné. Naopak, jasné je, že Call of Duty: Ghosts nabídne grafickou prezentaci, která nové generaci konzolí neudělá ostudu. Je to proklamace jako každá jiná, ale trailer ze hry, který najdete v článku po rozkliku, vám naznačí, co máte a můžete čekat. Až se na to budete dívat, myslete na to, že jde o nový engine. Poměrně podstatná je informace o tom, že se scénářem pro Call of Duty: Ghosts pomáhal Stephen Gaghan, scénárista Oscarem oceněného filmu Traffic – nadvláda gangů. Snad i díky jeho zapojení by na vás měl příběh vylít větší dávku emocí – v guerilla boji proti neznámému nepříteli tak určitě dojde i na tu slzičku. Doufejme, že to neodskáče pes, jak se přímo nabízí.

...

Pokud jde o herní prvky, tak na vás čekají nové animace a pohyby pro variabilnější akci (plynulé přeskakování překážek, možnost nahlédnout za roh či překážku). Všichni víme, že hlavním tahákem Call of Duty her je ale multiplayer. Bohužel, právě o tomto aspektu tvůrci zatím mnoho neprozradili. Zmínili dynamické mapy a možnost upravit svého geroje do posledního detailu. A prozatím se s tímto konstatováním rozloučíme.

Další dny určitě o Call of Duty: Ghosts přinesou další informace. Nezapomeňte také, že hra vyjde zcela určitě vedle Xbox One i na PS4, PC a zřejmě i na současných konzolích. Fakt, že byla představena společně s novým Xboxem, je dán partnerstvím Activision a Microsoftu, v jehož rámci budou třeba DLC pro CoD: Ghosts časově exkluzivní právě pro Xbox One platformu. Ale na to už jsme zvyklí z předchozích CoD her...

...

Nejnovější články