Wizardry 8 v češtině až v dubnu
zdroj: tisková zpráva

Wizardry 8 v češtině až v dubnu

13. 2. 2002 18:28 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Pravidelné informování od distribučních firem o příchozích titulech na český trh začíná konečně fungovat, což je jen dobře, a tak se nám v maily dnes opět sešlo několik novinek na toto téma.

Z nich je nejdůležitější zpráva od Báry Veselé z Cenegy, že vzhledem k rozsáhlosti překladů a náročnosti kompletní lokalizace bude dlouho očekávaná hra WIZARDRY 8 uvedena na český trh na začátku dubna 2002. Také polský CD Projekt o sobě dal vědět s oznámením o podpisu smlouvy s 3DO, která se týká výhradní distribuce RPG Might & Magic IX: Writ of Fate v České republice, ale zatím nebylo upřesněno, zda k tomu dojde v lokalizované verzi:

    Nový díl této skvělé série přinese hodně změn. Grafická stránka hry je zpracována na engine Lithtech 3D, který byl použitý například v hrách Alien vs Predator nebo No One Lives Forever. Příběh hry přenese hráče na ostrov Isle Of Ashes, na pobřeží tohoto ostrova totíž ztroskotala loď, která vezla naše hrdiny. Bude nutné sjednotit místní kmeny, které s sebou bojují od nepamětných časů. Průzkum několika desítek labyrintů a spousta soubojů umožní fanům počítačových RPG se ponořit do dobrodružného světa fantasy na více než 100 hodin!
Několik nových screenshotů s příšerkami z devátého dílu Might & Magic nabízí ToTheGame. Ani Playman nelení a v těchto dnech konečně vypustil do českých obchodů taktickou akci Tom Clancy's Ghost Recon (recenze) za 1199 Kč, která ale bohužel neobsahuje nedávný třicetimegový patch.
zdroj: e-mail Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články