Přijďte se podívat na Game Developers Session 2012
zdroj: tisková zpráva

Přijďte se podívat na Game Developers Session 2012

29. 10. 2012 17:22 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Pokud nežijete pod příslovečným drnem nebo jste před pár dny nepřistáli z ještě příslovečnějšího Marsu, tak pravděpodobně víte, že každý rok na podzim pořádá sdružení České hry herně-vývojářskou konferenci Game Developers Session. Letošní rok nebude výjimkou, takže pokud vás hry a jejich vývoj zajímá trošku více a hlouběji, dostavte se ve dnech 7. - 10. prosince do Národní technické knihovny v Praze, kde se jubilejní desátý roční GDSka koná.

Podrobnosti o programu celé akce budou postupně zveřejňovány na Facebooku a Twitteru celé akce v průběhu listopadu, ale už nyní je jasné, že pátek a pondělí budou určeny workshopům, zatímco sobota a neděle budou dny přednáškové. Organizátoři se přitom v tiskové zprávě dušují, že si vzali k srdci připomínky k loňskému ročníku (viz náš report) a pro letošek provedli patřičné úpravy formátu, organizace i programu.

Konkrétně jde o možnost pronájmu stolku či stánku v hlavním atriu budovy Národní technické knihovny za údajně symbolickou cenu, což by mohla být zajímavá nabídka pro začínající týmy a jejich projekty. Druhou „novinkou“ jsou už zmíněné dva workshopové dny zaměřené na praktické ukázky práce pro grafiky, programátory a designéry.

Jako obvykle platí, že někdo z redakce Games bude určitě, minimálně o víkendu, na místě, aby letošní GDSko očíhnul a sepsal reportáž. Tak toho dotyčného laskavě nenechte ve štychu a přijďte se mrknout také. Minulý rok nebyly ty dva dny GDSka vůbec špatné, jak se můžete dočíst v našem reportu. Podrobnosti o GDS se postupně dozvíte buď tady na Games nebo na dedikovaném Facebooku či Twitteru.

Nejnovější články