GOG nabízí Little Big Adventure zdarma a slevu na další francouzské hry
zdroj: tisková zpráva

GOG nabízí Little Big Adventure zdarma a slevu na další francouzské hry

7. 11. 2014 12:55 | Téma | autor: Adam Homola |

Pánové a dámy z GOG mají ambiciózní plány, jejichž součástí je i postupné spouštění lokalizovaných verzí obchodu pro zajímavé trhy. Jako první měli štěstí hráči ve Francii, kteří mohou na GOG nakupovat ve svém rodném jazyce. Pro nás a zbytek světa je ale tato skutečnost zajímavá především díky aktuální slevové akci na hry od francouzských vývojářů a jedné hře zdarma. Nemusíte být totiž občanem Francie, abyste si mohli stáhnout Little Big Adventure zadarmo.

Slevová akce Vive la France! je určená pro všechny, stejně jako legendární francouzská adventura Little Big Adventure. Stačí se přihlásit na váš účet a na homepage obchodu kliknout na hru - krátce na to ji budete mít ve své knihovně. Ale pozor, hra je zdarma dostupná jen do sobotního rána, tak moc neváhejte. A zrovna LBA si ujít nenechte, pokud jste ji ještě nehráli. Proč, to zjistíte z našeho nedávného retro gamesplaye.

V akci Vive la France! se můžete za mrzký peníz dostat k více než třiceti hrám, ve kterých měli francouzští vývojáři prsty. Jde například o Aarklash: Legacy, Fahrenheit, Still Life 1 & 2, Syberia 1 & 2, Runaway 1-3, Another World 20th Anniversary Edition, Robin Hood, Motoracer, Atlantis, Iron Storm, nebo Little Big Adventure 2 a spoustu dalších.

Dočkáme se někdy i české verze GOG? Pravděpodobně ano, otázkou je ale kdy. Mezi prvními v pořadníku určitě nejsme - před námi jsou ještě Německo, Itálie, Rusko apod. Tak snad někdy v budoucnu...

Nejnovější články