Dojmy z hraní Warlords of Draenor a další zajímavosti z WoWfan a HSfan
zdroj: tisková zpráva

Dojmy z hraní Warlords of Draenor a další zajímavosti z WoWfan a HSfan

2. 8. 2014 14:30 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Další shrnutí všech zajímavých novinek a informací, které se objevily okolo her World of Warcraft a Hearthstone: Heroes of Warcraft přináší naše sesterské stránky z programu Games Fanatics – WoWfan.cz a HSfan.cz. Poslední týden byl na zajímavé novinky v obou těchto titulech opravdu bohatý a tak se podívejte na jejich výčet.

Hlavně začátek týdne byl na WoWfan ve znamení soutěží - rozdávaly se totiž přístupové klíče do betaverze nového datadisku Warlords of Draenor a téměř na stovku návštěvníků fanstránek World of WarCraft se usmálo štěstí a mohli vstoupit do tajemného světa Draenoru. Tím ovšem rozdávání klíčů nekončí, brzy by se měly objevit další soutěže.

Samotnému datadisku bylo samozřejmě věnováno nejvíce prostoru, protože nové věci se objevují každým dnem. Vizuálně nejzajímavější jsou rozhodně nové modely příšer a monster, proti kterým budete bojovat. Novinek lahodících oku ale bylo více, grafici si pro nás v novém datadisku připravili např. temnější noci, které výrazně mění dojem z krajiny všech možných nových i starých lokací.

Spousta z vás se nemůže dočkat, až budou moci na Draenor vstoupit vlastní virtuální nohou a právě pro ty redaktoři fanstránek přichystali dojmové články z hraní. Zkušenosti ze začátku za Hordu i Alianci si můžete přečíst v článcích bez spoilerů, které jsou skryty a viditelně označeny. Pokud se ale nechcete připravit o zážitek, vydržte, vždyť datadisk se už blíží, což potvrzuje i odhalení vzhledu krabicové verze hry.

wowfan zdroj: tisková zpráva

Na letošním Comic Conu byl návštěvníkům představen první teaser z chystaného Warcraft filmu, který se zatím nedostal na veřejnost, ale bylo nám už představeno logo snímku a některé použité rekvizity. Samotného videa se snad dočkáme již brzy, od jednoho z návštěvníků se k nám dostal alespoň slovní popis děje.

Krom těchto nových informací došlo ale I na tradiční rubriky a starší témata. V pravidelné rubrice Blizzard Must Be Crazy se vrátíte k vtipnému questu z Mount Hyjal nebo jsme si připomenete jedno z nejslavnějších PvP videí historie. Do podrobné příručky o Pet Battles jsme přibyla kapitola o jednodušších turnajích.

Redaktoři nezapomněli ani na fanoušky příběhového pozad, kterých rozhodně není málo. Rozšířen byl shrnující článek o náčelníkovi Taurenů Cairnu Bloodhoofovi, překladu se dočkala nová kapitola oficiální povídky The Untamed Valley a také fanfikce Inner Demons.

wowfan zdroj: tisková zpráva

Karetní hra Hearthstone a její fan stránka HSfan.cz se naopak nesla na vlně DLC Curse of Naxxramas, které vyšlo před pár dny a tento týden vstoupilo do druhé fáze. První placená část (za peníze nebo in-game měnu) The Plague Quarter totiž byla otevřena. Vy si tak mžete přečíst podrobné informace o všech novinkách, které toto nové křídlo Naxxramasu přineslo.

Každý, kdo chce tuto část citadely pokořit co nejdříve, by si rozhodně měl přečíst příručku s názvem Beat the Naxxramas, kde je podrobně rozepsána nutná strategie hraní. Pokud chcete uspět na 100 %, pak byste neměli zapomenout ani na prostudování jednotlivých karet, které tato nová část přináší.

Navíc s novým rozšířením přichází do hry také nová hrací deska? A až budete mít všech těchto novinek až nad hlavu, zkuste si ve vtipném kvízu zjistit, které kartě se nejvíce podobáte.

wowfan95 zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články