Další spekulace o cenách mikroplateb v GTA Online
zdroj: tisková zpráva

Další spekulace o cenách mikroplateb v GTA Online

25. 9. 2013 17:22 | Téma | autor: Petr Poláček |

Včerejší nález údajného důkazu o přítomnost mikrotransakcíGrand Theft Auto Online dnes pro britský Eurogamer konkrétními příklady doložil nejmenovaný zdroj, který měl s předstihem přístup do multiplayerové části GTA V. Pořád jde ale o spekulace, nezapomeňte.

Podle „krtka“ se budou virtuální peníze v několika nominálních sumách prodávat za 2 – 14 liber. Sto tisíc virtuálních penízků prý pořídíte za 2 libry, milion a dvestěpadesát virtuálních penízků by mělo hráče údajně stát 14 liber. Mnohem zajímavější je ale informace o tom, že GTA Online bude používat jiný ceník než GTA V. Auto, co v GTA V stojí milion, prý bude v GTA Online stát 150 tisíc peněz. A nejdražší budovu pořídíte v GTA Online za 400 tisíc, přičemž vlastnit prý můžete jenom jednu. Bude možné ji prodat či změnit, takže dostanete nějaký peníze nazpátek, abyste jej mohli použít k nákupu budovy nové. Co to celé znamená?

Pokud má krtek pravdu a nemluví z hladu, tak GTA Online bude separé produkt, a v GTA V žádné mikrotranskace nebudou. Zatímco baráky a vozidla budou v GTA Online levnější, tuning zbraní i aut bude naopak dražší. Dává to smysl, když GTA Online bude založená právě na zbraních a vozidlech.

Znovu připomínám, že všechno výše uvedené nepochází z oficiálního zdroje, a je potřeba tak k tomu i přistupovat. Ostatně, s blížícím se termínem spuštění GTA Online se všechno brzy vyjasní samo o sobě.

Nejnovější články