BioShock 2 v češtině nebude
zdroj: tisková zpráva

BioShock 2 v češtině nebude

12. 1. 2010 14:14 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Cenega Czech na poslední chvíli zrušila oficiální překlad a kompenzuje to snížením ceny.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Některé internetové obchody dnes začaly rozesílat zákazníkům nepotěšující informaci, kterou jsme včera nakousli v Aktualitách. A to že Cenega Czech zrušila doposud zamýšlenou lokalizaci PC verze BioShock 2. Znamená to, že tato podmořská akce od 2K Boston a Take 2 u nás začátkem února vyjde pouze v anglickém znění a českým manuálem. Přetiskujeme kompletní vyjádření na toto téma:

    Jak jsme se dozvěděli od vydavatele hry, Bioshock 2 nebude nakonec přeložená celá do češtiny, jak bylo původně plánováno. Česky bude akorát manuál a krabička.

    Podle informací, které jsme dostali, se vyskytly určité technické problémy, které by způsobily, že kvůli překladu by hra vyšla s několikaměsíčním zpožděním. Proto jsme od něj ustoupili.

    Na druhou stranu jsme zapracovali na snížení ceny hry. Místo dřívějších 1099 Kč dostanete hru za 899 Kč. Změna ceny se týká samozřejmě i dřívějších objednávek.
Oficiální tisková zpráva od Cenegy Czech by se měla objevit zítra. Věříme, že se v ní dozvíme konkrétní důvody, proč k této změně na poslední chvíli došlo. O vzniku dodatečné oficiální češtiny (jako třeba byla později rozesílána pro Risen) podle našich informací distributor momentálně neuvažuje, čímž se otevírají dveře pro amatérské překladatele - více o BioShock 2 v preview a kompletním zpravodajství:

Úvodních 5 minut plné verze BioShock 2  [30.12.2009 10:10 - levis]
Uvězněni v BioShock 2  [23.12.2009 15:15 - levis]
BioShock 2 na PlayStationu 3  [18.12.2009 10:10 - levis]

zdroj: XZ

jd

Nejnovější články