BioShock 2 termín, druhá epizoda pro GTA IV
zdroj: tisková zpráva

BioShock 2 termín, druhá epizoda pro GTA IV

26. 5. 2009 22:22 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Do podmořského města Rapture o něco později a návrat do Liberty City i bez Xbox Live.

O odsunu Mafie 2 již víte, a tak se ještě pojďme podívat, na které tituly přeorientují Take 2 své síly během letošního podzimu:

  • Zvětšit zdroj: tisková zpráva Tím hlavním bude bezesporu BioShock 2, na jehož marketingovou kampaň vynaloží největší rozpočet v historii firmy. Termín uvedení souběžně pro PC, PS3 a X360 upřesnili na 30. října v Evropě a 3. listopadu v USA, i když jedním dechem dodali, že to pořád není definitivní. Dosud se počítalo spíš se zářím - že by snad to přidání multiplayeru...? Mimochodem, pěkné nové artworky.


  • S tím úzce souvisí další zpráva nebo spíš slib: všechny budoucí tituly Take 2 nabídnou buď multiplayer nebo možnost stahovat přídavný obsah (dle toho, jak se to pro kterou hru více hodí), tedy včetně Mafie 2.


  • Kovbojku Red Dead Redemption od Rockstaru si letos nezahrajete - postihl ji stejný osud jako Mafii 2, tzn. až někdy začátkem roku 2010.


  • Na čem bude lineup Take 2 hodně stát, je druhá přídavná epizoda pro Grand Theft Auto IV (opět jen pro X360), která se nakonec bude jmenovat The Ballad of Gay Tony. V roli Luise Lopeze, asistenta legendárního oblézače nočních klubů Tony Princeho neboli Gay Tonyho budete zápolit se soupeřícímí rodinami, přičemž si nikdy nemůžete být jisti, kdo vás jen využívá a kdo je skutečným přítelem. Zajímavostí budiž, že DLC vyjde nejen na Xbox Live (jako předešlý přídavek) za 1600 Microsoft Points, nýbrž i v krabicové podobě v kamenných obchodech v kompilaci GTA: Episodes from Liberty City. Ta nabídne za 40 dolarů jak tento druhý dodatek, tak i Lost and Damned, a nebude přitom ani vyžadovat ke spuštění původní GTA IV.


  • Odbyt série Civilization za celou její historii dosáhl na 9 milionů kusů, což značí, že loňským Civilization Revolution a Civilization IV: Coloniyation se nevedlo tak dobře, aby si to zasloužilo sólo zmínku.
zdroj: VG247

jd

Nejnovější články