Zbraně a dopravní prostředky ve Far Cry Instincts
zdroj: tisková zpráva

Zbraně a dopravní prostředky ve Far Cry Instincts

18. 6. 2005 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Pokud jste tuhle FPS pro konzole Xbox a PS2 (kde se má objevit o poznání později) z nějakého důvodu minuli, máte možnost uvedený nonsens napravit skrze nedávnou newsku.

Pro ty ostatní už je tady nové info obnášející bližší představení zbraňového arzenálu a dopravních prostředků, které se ve hře mají objevit a na rovinu, je toho o poznání více než ve starším PC bratříčkovi.

Stran zbraní se dočkáte do úvodu hry nože, z pistolí tu bude Glock (31 nábojů, rychlá kadence a s možností držení hned dvou naráz), standardní armádní Beretta (s tlumičem) a Desert Eagle (velký akční dosah a velká palebná síla - poškození lehce obrněných vozidel). Nemá chybět ani klasická brokovnice na 12 nábojů, kde má být opět možnost držení dvou naráz. Automatické MP5 (malá, lehká a velice přesná zbraň na blízko), P90 (díky svému kalibru smrtonosná zbraň na sto metrů i pro oponenta s neprůstřelnou vestou) a lehký kulomet.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pokračujeme přes útočné pušky - Carbine (díky tlumiči a optice s několika stupňovým zoomem ideální alternativa pro stealth akce) a Assault Rifle (s vrhačem granátů a s tím souvisejícími třemi módy střelby - Automatic, Fire Mode, Grenade Launcher). Odstřelovačky - Recon Rifle (se sedmistupňovým zoomem) a Sniper Rifle (desetistupňový zoom). Raketomet se čtyřmi raketami a dvoustupňovým zoomem. Ruční granáty s 15 metrovým akčním rádiem. A v posledku stacionární zbraně, kam bude patřit minomet a Browning, který se dá namontovat na většinu dopravních prostředků a může posloužit proti lehce obrněným vozům, pomalu se pohybujícím vzdušným cílům a malým lodím.

Jsme-li u dopravních prostředků, začněmež představení s Humvee (taktické vozidlo, jež může být dovybaveno Browningem). Dále tu má být hlídkový člun (masivní stroj pro nutný přesun skrze vodní plochu, co snese větší poškození a může být dovybaven Browningem) a nafukovací člun (velmi lehký a s výbornými manévrovacími dispozicemi, i když také nepříliš rychlý, nicméně ideální pro tichý přesun skrze vodu). Samozřejmě kluzák. Ale též ATV (lehká terénní čtyřkolka, která je velice rychlá a dobře ovladatelná, ideální pro náročnější terén). Obojživelník (pohříchu pomalý stroj a s malou akcelerací, poněkud hůře ovladatelný, nicméně zaručuje navigaci skrze veškerý terén, vodu i pevnou zem). A konečně vodní skútr (velice rychlý a skvěle manévrující stroj se 130 pravděpodobně mořskými koníky pod kapotou…).
zdroj: CVG

martin

Nejnovější články