World of Warplanes vyjde v září, War Thunder společně s PS4
zdroj: tisková zpráva

World of Warplanes vyjde v září, War Thunder společně s PS4

21. 8. 2013 16:00 | Preview | autor: Adam Homola |

Očekávaná free to play MMO letecká akce má už konečně datum vydání. Tvůrci ze studia Wargaming dnes oznámili, že World of Warplanes vyjde v Americe a Evropě už na konci září, konkrétně 26. září. V betatestu se prý nahromadily skoro tři miliony registrovaných testerů a k dnešnímu datu se odehrálo přes 202 milionů vzdušných soubojů. Kdybyste náhodou byli na gamescomu, tak si tam můžete World of Warplanes vyzkoušet na vlastní kůži.

“Dva měsíce od spuštění otevřené bety jsme pokročili o notný kus cesty. Všem testerům jsme za feedback a data z uzavřené i otevřené bety hrozně vděční. Velkou měrou přispěli k rozsahu hry a očekáváme, že hra fanouškům nabídne pořádně hluboký a odladěný zážitek, ze kterého budou mít radost jak fanoušci MMO her, tak hráči leteckých bojových her,” řekl v tiskové zprávě vývojový šéf World of Warplanes, Oleg Gotynyan.

zdroj: Archiv

Společně s tím se objevila zpráva o War Thunder, který se dočkal trochu zajímavějších oznámení. Předně datum vydání konzolové verze, která vyjde společně se startem PlayStation 4 letos v listopadu. Na PS4 se hra dočká vlastního exkluzivního obsahu a nebude ošizena ani o parádní grafiku a sociální možnosti. Navíc bude hra podporovat cross platform souboje, takže si to budete moct rozdat s hráči na PCčku, pokud budete hrát konzolovou verzi a naopak.

“Věky stará šarvátka, jestli jsou lepší konzoloví nebo PC hráči, se konečně může jednou pro vždy vyřešit. War Thunder bude na PlayStation 4 podporovat cross-platform multiplayer, takže se budou moct konzoloví a PC hráči navzájem utkat. Jen si to představte - více než sto letadel, tanků a lodí, a to všechno na jedné mapě. Těšíme se, až uvidíme jak se naše komunita tří milionů hráčů vznese do oblak, nebo zůstane bojovat na zemi společně s uživateli na PS4,” řekl v tiskové zprávě Anton Yudintsev, šéf studia Gaijin Entertainment.

zdroj: Archiv

Vývojáři mají v plánu hru aktualizovat stovkami dalších strojů i po vydání a slibují, že aktualizace budou simultánně vycházet jak pro PC verzi, tak pro verzi na PlayStation 4. Na PS4 bude WT podporovat také kameru PlayStation Eye a možnost nahrávat a streamovat videa přímo ze hry. Free to play model samozřejmě platí i pro konzolovou verzi, takže si budete moct hru stáhnout z PlayStation Store hned běhe launche bez jakýchkoliv omezení. Tvůrci mají navíc připravený nějaký ten exkluzivní obsah pro předplatitele služby PlayStation Plus, ale neprozradili o co přesně jde.

Smarty.cz

Nejnovější články