Vábení na Need for Speed ProStreet
zdroj: tisková zpráva

Vábení na Need for Speed ProStreet

22. 5. 2007 8:08 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Mazdě RX7 to ještě sluší, ale brzy se ji zmačká karoserie a odletí pneumatiky. Vysněná vlastnost novodobých NFS realitou?

Revoluce rychlosti přichází, hlásá stránka NeedforSpeed.com, kde se během noci na dnešek objevila neobvykle hutná návnada na jedenáctý díl nejúspěšnější závodní série, jejíhož posledního přírůstku Carbon (70%) se jen za úvodní čtvrtrok prodalo neuvěřitelných 8,5 milionu kusů. Co teaser video napovědělo? Že v nové hře budou Mazda RX7, animovaní diváci podél trati a - podržte se - pravděpodobně také model poškození! Jinak by 40.-45. vteřina nenabízela pohled na zmačkanou karoserii, odlétající pneumatiky, kotrmelce auta a vysypané sklo:


Need for Speed Pro Street teaser - stažitelná verze (12 MB, 1280x720)

Datum oficiálního oznámení je vyryto na poznávací značce - příští čtvrtek 31. května - a asi málokdo pochybuje o vydání letos v listopadu pro všechny myslitelné platformy. Zajímavé je, že přestože nikde ve světě dosud nebyl podtitul příštího NFS vyřknut, domácí pobočka Electronic Arts na svém webu možná trošku předčasně vyzradila název "Pro Street" (thx Laku), čímž potvrdila únorové zvěsti o tom samém. Update 23.5. - podtitul Pro Street odstraněn z EA stránek, ale máme to vytípáno :)
zdroj: fansite, WP, vlastní

jd

Nejnovější články