Setkání s nestvůrou z Wolfensteina
zdroj: tisková zpráva

Setkání s nestvůrou z Wolfensteina

20. 3. 2009 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Dojmy z bitvy s okultní bestií a k tomu více než patnáctka nových obrázků.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Redaktoři německého papírového časopisu PC Action si jako jedni z prvních zahráli Wolfensteina a zároveň z něj vytípali celou řadu nových screenshotů, které přichází jen pár dnů po těch uniklých multiplayerových. Část dojmů jsme pro vás přeložili:

    Wolfenstein je okultní hrou, která nepočítá pouze se standardními nacistickými protivníky. Dokonce už v původní hře se experimentovalo s lecjakým prasečím harampádím a na každém kroku vás štvaly dementní, geneticky modifikované stvůry. To ale přežijeme, stejně jako pozdní příchod k zamčené bráně. Jenže tu se náhle s obrovským popraskem dere ocelová nestvůra přes zeď a vaše kolegy začíná sekat svým laserovým kanónem.

    Jak se díváme později, slyší na jméno Paratrooper a střílí particle cannonem. A díky její pancéřové výztuži a ochrannému štítu se nad naši ubohou výzbrojí jen směje. Ale zde opět pomůže clona (viz preview): jakmile začneme měnit ostatní dimenze, energetické cívky na ramenou bojovníků se rozsvítí jako vánoční stromeček. Aha, to nám clona ukazuje, jak se dá na takového protivníka!
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

    Prima, takže nahazujeme zpomalení času a opětovně střílíme na energetické články na těle bestie, dokud oba neexplodují v dešti jisker. Pak okamžitě sebereme protivníkovo brnění a používáme náš amulet, jak to jen jde. Zejména particle cannon je na obtíž, protože jeho paprsek doslova trhá ukazatel zdraví. Jediné štěstí, že tahle potvora je těžkopádná jako Ottfried Fischer, takže naše rychlost se zde využije bez milosti.

    Po minutách boje se konečně uvolní cesta a bestie nám zanechá své zbraně, které ihned sebereme a s chutí s nimi za nacisty uklidíme. Díky dalekému dostřelu kanónu jde všechno jako po másle a za námi zůstávají jen hromádky popela. Zbývá už říct jen to, že tuto zbraň budete moci později získat i na černém trhu. Ale to vlastně ještě nesmíme prozradit.
Wolfenstein vyjde pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 v červenci - více v našich článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Uniklé obrázky z Wolfensteina  [17.3.2009 10:10 - levis]
Gravitační broučci z Wolfensteina  [13.2.2009 17:17 - levis]
Zbraňový arzenál na obrázcích z Wolfensteina  [28.1.2009 15:15 - levis]
zdroj: PC Action

miky&levis

Nejnovější články