Přinese další Skyrim DLC Morrowind a létání na dracích?
zdroj: tisková zpráva

Přinese další Skyrim DLC Morrowind a létání na dracích?

16. 10. 2012 14:54 | Preview | autor: Adam Homola |

Dneska je už opravdu těžké něco utajit. Všechno utíká, ať už to je Halo 4 měsíc před vydáním, nebo informace o iPadu Mini. A skrze ochranné známky a jména souborů hráči vydedukovali, že další DLC do The Elder Scrolls V: Skyrim by se mohlo jmenovat Dragonborn. Další náznaky na obsah Dragonborn DLC zní ještě líp, než jeho název - mohl by se otevřít Morrowind a mohlo by se létat na dracích. Jen si představte ty vzdušné souboje na obřích monstrech nad severskou krajinou Skyrimu.

Jestli bude přístupný celý Morrowind, se neví, ale pravděpodobnější je, že by to mohly být spíše jen nějaké jeho části, než celá oblast. Těžko by asi v Bethesdě modelovali celý Morrowind jen kvůli jednomu DLC. I když tahák by to byl slušný, o tom žádná. Pro Skyrim by ale obsažení sousedního kraje nebylo zas tak nové - on kus Morrowindu ze Skyrimu vidět jde už teď a někteří hráči se tam dokonce dostali. Krajina ale samozřejmě není vymodelovaná tak, jako Skyrim, nejsou tam postavy, questy, zvířata...nic.

Tomu, že hráči zase vyštrachali něco pravdivého, nahrává fakt, že Zenimax (vlastník Bethesdy) drží ochrannou známku Dragonborn v souvislosti se stahovatelnými hrami. Ochranné známky prozradily existenci i předchozích DLC Hearthfire a Dawnguard a v případě Blizzardu vždycky prokecnou jméno nadcházejícího datadisku do World of WarCraft.

Vedle létání na dracích a Morrowindu by se mohly objevit i nová brnění: Bonemold, Chitin, Nordic a Stalhrim, jak reportuje OXM na základě nálezu hráčů. Jestli se cokoliv z toho ukáže jako pravda nebo jako blbost, se dozvíme snad brzy. Že vyjde další velké DLC do Skyrimu je pravděpodobné a zaregistrovaná ochranná známka Dragonborn tomu jen nahrává. A navíc po “klidnějším” Hearthfiru by bylo řádění na dracích příjemnou změnou tempa a do světa Skyrimu by to sedlo.

Nejnovější články