Pátý update do The Secret World se zaměří na jeden příběh
zdroj: tisková zpráva

Pátý update do The Secret World se zaměří na jeden příběh

23. 11. 2012 10:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Proces měsíčních aktualizací MMO The Secret World pokračuje a po nedávno vydaném čtvrtém updatu, Big Trouble in the Big Apple, tu máme první informace o pětce. Pátý update už nebude následovat styl svých předchůdců, kdy prostě přibylo pár různých misí + několik dalších menších či větších drobností. Hrstka misí prý přibude také, ale hlavní zaměření pátého updatu má spočívat v jedné větší příběhové “kampani”, která se bude točit kolem jedné nové postavy.

Oním nováčkem bude Tyler Freeborn. Konspirační teoretik, který byl chycen v mlze na Solomon Islandu a je nezvěstný. V sérii misí se mimo jiné poprvé dostanete přímo do zmíněné mlhy. Vedle hlavního příběhu Freeborna a několika misí navíc dostanete také novou Auxillary zbraň. Sestaví ji pro vás Edgar ze Scrapyardu a měla by vycházet z jeho chápání konceptů kvantové fyziky. O moc víc o nové zbrani Funcom neprozradil, jen snad titěrný náznak, že se týká nové funkce, díky které mají být souboje v TSW zajímavější a mají mít větší hloubku.

Vývojáři si nový přístup k pravidelným měsíčním aktualizacím pochvalují, nápad s jedním souvislým příběhem se jim líbí: “Díky tomu máme příležitost vytvářet delší příběhové sekce, podobně jako jsou k nalezení v sérií hlavních příběhových misí. Budeme tak moct vyprávět příběh v delším formátu. Příběh je pochopitelně jedním z pilířu na kterých The Secret World staví a jedním z našich hlavním cílů je hledat nové způsoby, jak pohánět příběh kupředu,” napsal na oficiálním webu nadšeně šéf vývoje, Joel Bylos.

Další novotou pátého updatu bude možnost opakovat všechny vyšetřovací mise. Na základě stejného cooldownu jako u jiných misí si je budete moct projít znova, ovšem samozřejmě za menší odměnu. Bylos prozradil, že opakování vyšetřovacích misí dali tvůrci do hry vyloženě na přání hráčů. Na závěr ještě připomněl, že se do The Secret World chystá nová herní událost “Vánoce”, která však prý nebude mít nic společného s našimi Vánoci, nebo se zimou. Tajnůstkář jeden!

Nejnovější články