Nová bondovka od Electronic Arts i na PC
zdroj: tisková zpráva

Nová bondovka od Electronic Arts i na PC

1. 2. 2005 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Když jsme nedávno v rámci rubriky Krátké zprávy informovali o odhalení hry James Bond: From Russia with Love, PCčkáři měli právem strach, že by mohlo jít o ryze konzolovou záležitost, stejně jako v případě loňského Everything or Nothing.

news zdroj: tisková zpráva Naštěstí se obavy nenaplnily, jelikož Electronic Arts minulý týden při hledání talentů na floridské univerzitě představili řadu dosud neoznámených titulů včetně From Russia With Love na osobním počítači. V této akční hře na motivy stejnojmenného filmu z roku 1963 si zahrajete za hrdiny s tváří Seana Conneryho či Pierce Brosnana, kteří v okolí jednoho městečka zažívají honičky a přestřelky za volantem sportovním vozu nebo na palubě člunu. Vydání téhle bondovky ve verzích pro všechny platformy se očekává letos na podzim, ale vedle něj je ve studiích EA v Los Angeles v přípravě ještě druhá hra s agentem 007 v hlavní roli, o které zatím nic nevíme.

Bez zajímavosti není ani to, že Electronic Arts už pracují na druhém a třetím datadisku pro The Sims 2, pokračování konzolové RPG mlátičky The Lord of The Rings: The Third Age, již dříve ohlášené RTS ze světa Command & Conquer, filmem inspirovaného titulu Harry Potter and the Goblet of Fire, prý dobře vyhlížejícím novém ročníku Madden NFL pro PlayStation 3/PSP nebo nějaké nesportovní hře od své pobočky EA Tiburon.

zdroj: IGN

jd

Nejnovější články