NHL 13 posune kupředu nový systém bruslení
zdroj: tisková zpráva

NHL 13 posune kupředu nový systém bruslení

18. 5. 2012 14:50 | Preview | autor: Adam Homola |

Samá EA to nazývá největší novinkou od dob NHL 07, kdy se ve hře objevil Skill Stick. Novému a řádně vylepšenému bruslení se říká True Performance Skating a jedná se v podstatě o bruslení na základě reálných fyzikálních zákonů. Bruslení, coby základ hokeje, má být v NHL 13 vylepšeno natolik, že má prý přesně replikovat “výbušnost, energii a maximální rychlost hráčů současné NHL.” Společně se Skill Stickem tak teď budete mít v rukou mnohem přesnější ovládání a všechno by se mělo zase více přiblížit realitě. Nebo spíše autentičnosti.

True Performance Skating není samozřejmě jediná výrazná novinka, kterou NHL 13 představí. Druhou má být výrazně vylepšená umělá inteligence. Ta nese pěkný název EA Sports Hockey I.Q. a bude se starat jak o chování jednotlivých hráčů, brankářů, tak i celého týmu. Rozdíl oproti předchozím ročníkům má být v tom, že hráči už nebudou mít povědomí jen o ostatních hráčích z jejich nejbližšího okolí a brankáři se nebudou soustředit pouze na hráče, který má zrovna puk. Všichni si budou vědomi všech - jak spoluhráčů, tak protihráčů. Výsledkem tak mají být chytřejší, rychlejší a realističtější rozhodnutí.

Chybět nebude ani režim GM Connected, ve kterém si vyzkoušíte roli hlavního manažera týmu. A když zrovna nebudete sedět u konzole, pomůže vám v manažerování mobilní aplikace. V NHL 13 také půjdou přepisovat dějiny hokeje. Teda ne celé, jen sezóna NHL 2011 - 2012, která bude na disku se hrou. Sezóna NHL 2012 - 2013 přibude později jako DLC. Hokejově pozitivní jednici nechť si v kalendáři zakroužkují datum 14. září 2012, kdy NHL 13 vyjde.

Nejnovější články