Necropolis od tvůrců Shadowrunu vyjde na Steamu 17. března i s kooperací
zdroj: tisková zpráva

Necropolis od tvůrců Shadowrunu vyjde na Steamu 17. března i s kooperací

22. 1. 2016 14:01 | Preview | autor: Adam Homola |

Akční roguelike Necropolis od studia Harebrained Schemes se na Steam dostane 17. března. Předobjednávky chtějí vývojáři spustit už 2. února. Možná ještě větším oznámením je ale fakt, že nepůjde čistě o singleplayerovou akci. Necropolis si zahrajete bez problémů sami, ale zájemci budou mít k dispozici také kooperativní režim pro čtyři hráče.

"Už se nemůžeme dočkat, až vypustíme Necropolis mezi hráče na Steamu. Každý si myslel že je to zábava jen v singleplayeru, ale nás samotné doslova ohromilo jaká je to zábava když se do dungeonu vydáte s kamarády," napsal v tiskové zprávě Mitch Gitelman, manažer studia Harebrained.

Gitelman možná nepřehání, protože pokud v Necropolis zemřete, začínáte zase od začátku dungeonu nanovo. Proto může být v partě čtyř lidí docela dobrou zábavou pokusit se dostat s postupně odpadávajícími spoluhráči co nejdál.

Necropolis není úplně standardní roguelike - vývojáři zde mísí klasické prvky roguelike s prvky akce viděné z pohledu třetí osoby. V soubojích nezáleží na statistikách, ale na reflexech a animacích. Stačí jedno špatné seknutí a můžete to mít spočítáno. Neotřelým prvkem by mělo být i proměnlivé, neustále se měnící se prostředí. Právě to by mělo zajistit znovuhratelnost, která vás v ideálním případě nezačne po pár úmrtích nudit.

zdroj: Archiv

Nejnovější články