EVE Online rozpoutá vesmírnou bitvu a změní systém updatů
zdroj: tisková zpráva

EVE Online rozpoutá vesmírnou bitvu a změní systém updatů

5. 5. 2014 12:08 | Preview | autor: Aleš Smutný |

Hráči EVE Online byli zvyklí, že se nový obsah do hry dostává dvakrát ročně formou datadisků, ale brzy se to změní. Tvůrci z CCP plánují nový obsah a úpravy hry dávkovat prostřednictvím updatů co šet týdnů, co podtrhuje nový přístup vývojářl, kteří se rozhodli do EVE universa rázně „šlápnout.“

Jak už naznačilo ukončení vývoje MMO World of Darkness, pro CCP je EVE momentálně rodinným stříbrem. Nejde však jenom o EVE Online. Střílečka Na PC by konečně měla vyjít multiplayerová střílečka DUST 514 v nové podobě a s novým pracovním názvem Project Legion (viz článek).

Dalším v portfoliu CCCP je EVE: Valkyrie, která z Unity na Unreal Engine a ještě získala jako hlavní tvář herečku Katee „Starbuck“ Sackhoff. Právě celému universu se věnuje nový trailer Prophecy, který předvádí vesmírnou bitvu a exhibují v něm představitelé všech tří her, tedy kapitán lodi, pilot stíhačky a po zuby ozbrojený pěšák.

Ale zpátky k updatům. Prvním z nich bude 3. června Kronos. V jeho rámci se představí nové lodě pro Mordu’s Legion a hlavně předělání spousty systémů jako třeba fungování pirátských frakcí nebo in-game obchod pro další úpravy lodí. Celkem by měl být Kronos velkým rozšířením, protožr původně měl plnit roli klasické půlroční expanze. Na jízdní řád dalších rozšíření se podívejte třeba sem.

zdroj: Archiv

Nejnovější články