APB exklusivně pro X360 od tvůrce GTA
zdroj: tisková zpráva

APB exklusivně pro X360 od tvůrce GTA

4. 7. 2005 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Přednedávnem došlo k oznámení jedné z her, které se exklusivně objeví na nové konzoli Xbox 360.

Ta hra se jmenuje All Points Bulletin (APB) a jejím vývojem se zabývá tým, který si říká Real Time Worlds. Na tom všem by nebylo až tak moc zajímavého, kdyby však ono studio nevedli tři veteráni herního průmyslu, kteří mají na svém triku mimo jiné i nejpopulárnější hry na světě.

Tvůrčí tým totiž vede David Jones, zakladatel DMA Design a jeden z nejdůležitějších členů týmu okolo GTA a Lemmings. Po jeho boku je Ian Hetherington, bývalý ředitel Sony Computer Entertainment Europe a zakladatel jedné z prvních britských vydavatelských společností Psygnosis. Tím třetím je Tony Harman, bývalý ředitel výroby společnosti Nintendo of Amerika a výkonný ředitel série Donkey Kong Country. To je, uznejte, poměrně slušná sestava. Real Time Worlds studio bylo jinak založeno v roce 2002 a nyní zaměstnává zhruba 75 lidí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ale zpět ke hře All Point Bulletin. Ta má být výjimečná nejen v tom, že jde o jeden z titulů exklusivně vyvíjených pro Xbox 360, nýbrž i v tom, že jde zároveň i o první na skutečném světě založenou masivně multiplayerovou online hru pro Xbox 360. Vydávat ji bude společnost WEBZEN. Termín vydání byl však stanoven na rok 2008. Nicméně, k dispozici je nyní první koncepční video, a to vážně stojí za shlédnutí. Obrázky vystavené výše, jsou "vytípány" právě z něj (tnx GGMania). Věřte ale, že v pohybu to vypadá mnohem lépe. Herní svět APB bude velmi akční, skýtající spoustu dramatických automobilových honiček, přestřelek, kriminálních činů a následných zatčení. Hráč prý bude mít naprostou volnost při výběru vzhledu své postavičky, jejího postavení vůči okolí, stylu hudby, kterou poslouchá, atd. Spousta akcí ve hře bude odměněna určitou hotovostí, takže budete mít možnost neustále obměňovat svůj zbrojní arzenál i vozový park a další věci, které budou potřeba.
zdroj: TeamXbox

korg

Nejnovější články