Zaklínač 3 vyjde na konci února 2015 v opulentní sběratelské edici a zažije návrat důležité postavy
zdroj: CD Projekt RED

Zaklínač 3 vyjde na konci února 2015 v opulentní sběratelské edici a zažije návrat důležité postavy

5. 6. 2014 19:15 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Od prvního artworku jsme tušili, že v Zaklínač 3: Divoký hon by se ke Geraltovi mohla vrátit chráněnka Ciri. Tvůrci ale mlčeli, hovořilo se jen o Yennefer. S novým trailerem ale CD Projekt potvrdil spekulace. Ciri se vrací na scénu, v patách má Divoký hon a zcela logicky se o ni zajímá i císař Emhyr van Emreis. Proč, to čtenáři knihy jistě ví. Nové video s nečekaným odhalením každopádně dodává zápletce hry pořádný náboj!

Přiznám se, že jsem byl k vydání Zaklínač 3: Divoký hon spíše vlažný. Jenže nové video mě přišpendlilo k židli. Snad za to může proslov o posledních přežívajících zaklínačích, určitě však za to může návrat klíčové dějové postavy a samozřejmě i zdůraznění politické stránky příběhu. Navíc má video skvělý střih a vynikající hudební doprovod.

zdroj: Archiv

Nové video ze hry ale nebylo jediným důvodem, proč mělo cenu letní tiskovou konferenci CD Projektu sledovat. Pozornost fanoušků si vysloužilo i představení několika (sběratelských) edicí, ve kterých Zaklínač 3: Divoký hon 24. února 2015 vyjde.

Nadupaná je už základní edice hry. Krom Blu-raye s hrou (na PC čekejte několik DVD) nabídne CD se soundtrackem, knižního průvodce světem Zaklínače, mapu světa, několik samolepek a pouzdro na disk. Už to by někomu stačilo jako sběratelská edice, ale ta je v tomhle případě mnohem nadupanější.

Skutečná sběratelka Zaklínač 3 váží přes dva kilogramy a zčásti za to může soška, zachycující Geralta v boji s gryfem. Rozměry sošky jsou 33 x 24 x 26 cm, je ručně malovaná a je vyrobená z materiálu polystone. Dále ve sběratelce najdete zaklínačský medailon s vlčí hlavou, steelbook na disk, 200 stránkový artbook a speciální sběratelskou krabičku na tohle všechno. No a samozřejmě veškerý obsah normální edice.

kolektorka zdroj: tisková zpráva

Do třetice je tu pak digitální edice, kterou si můžete pořídit na GOG, ale nejen tam. Obsahuje zmíněný artbook v digitální podobě, k tomu tradiční artworky, wallpapery, avatary, videa z vývoje hry a digitální mapa světa (poslední dvě věci i s artbookem budou i v digitálních verzích mimo GOG).

GOG verze navíc obsahuje rozšířenou verzi soundtracku, komiks House of Glass, plnou verzi RPG Neverwinter Nights se třemi datadisky a přístup do multiplayerové bety deskovky The Witcher: Adventure Game.

Zaklínač 3: Divoký hon vyjde 24. února s českými titulky. Navíc při koupi hry na GOG, pokud máte v knihovničce Zaklínač 1, nebo Zaklínač 2, dostanete 15 % slevu. A pokud už jste si na GOG koupili obě hry, dostanete při předobjednání Zaklínač 3 rovnou slevu 20 %. A to se vyplatí!

Nejnovější články