Z populárního Arma II modu DayZ vznikne samostatná hra
zdroj: tisková zpráva

Z populárního Arma II modu DayZ vznikne samostatná hra

7. 8. 2012 15:04 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Netrvalo to dlouho, že ne? Letos na jaře jsme se o modifikaci DayZ pro Arma II bavili, jako o něčem neuvěřitelném a novém, na E3 už jsme se Deana Halla ptali na možnost, že z modu vznikne klasická hra, pak byla oznámena onlineovka The War Z, co se DayZ velmi podobá a nyní…Bohemia Interactive a Dean Hall oznamují, že z modifikace DayZ vznikne samostatná hra (s podtitulem The end of the beginning).

Bože můj, nečekejte žádné detaily a konkrétní informace. Zatím je k dispozici pouze toto oznámení, které je evidentně míněno jako rychlá reakce na všechno to šílenství, co se okolo DayZ děje – počet hráčů modifikace momentálně překonal hranici 1 milionu!

Dean Hall, který se ujme role vedoucího projektu, na této stránce slibuje, že vývoj samostatné hry bude probíhat paralelně s vývojem modifikace, takže pokud chcete zůstat u modu, o nic zásadního asi nepřijdete (zatím). DayZ hra, respektive její vývoj, adoptuje Minecraft model, takže se bude s velkou slevou prodávat rozpracovaná a průběžně dodělávaná verze (konkrétně komunitní alfa), jejíž koupí si zajistíte všechny další budoucí updaty. Další informace o hře, až budou k dispozici, najdete na stránce www.dayzgame.com.

 

Nejnovější články