V Among The Sleep si prožijete horor s dvouletým dítětem
zdroj: tisková zpráva

V Among The Sleep si prožijete horor s dvouletým dítětem

30. 5. 2012 11:50 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pamatujete na to, jak jste byli malí a děsil vás každý stín za oknem? Hrozil, že se z něj vyklube příšera, která vás sežere, protože rodiče jsou někde jinde a zaručeně o ní nemají ponětí. Brrrr... Tak s Among The Sleep si budete moci tyhle "úžasné", plenky naplňující okamžiky zopakovat. Tedy, ne úplně, protože hlavní protagonista, jehož očima se na svět budete dívat, je starý dva roky a to si asi nepamatujete.

Až na tento nezvyklý fakt bude koncept stejný a jak naznačuje trailer, který najdete uvnitř článku, atmosféra je zde opravdu hutná. Pohyb za oknem v periferním vidění, otřesy, divné zvuky... to dvouminutové video skoro vyvolává dojem, že by se ke hře měly balit stylové plenky s logem hry. Navíc fakt, že dvouleté dítě sotva zvládne vlastní svěrače a rozhodně ne tu potvoru, která třeba přijde, vám moc na jistotě nedodá. Je lepší se odplížit třeba pod stůl a doufat. 

Co přesně ve hře budete dělat, není jasné, ale tvůrci slibují, že hra se bude pohybovat mezi realitou a surreálnem a nabídne vám spoustu překážek, které budete muset překonat vlastní hlavou - ať už při řešení hádanek, nebo vyhýbání se potenciálnímu střetu s bubáky. Hra vyjde na PC a Mac příští rok a stojí za ní vývojáři z norského Krillbite.

zdroj: Archiv

Nejnovější články