Uzavřená beta Company of Heroes 2 začne už příští týden
zdroj: tisková zpráva

Uzavřená beta Company of Heroes 2 začne už příští týden

28. 3. 2013 17:58 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Posun vydání válečné strategie Company of Heroes 2 na červen tohoto roku kvůli prodeji vývojářů z Relicu společnosti Sega možná na tvářích fanoušků vykouzlil ukázkové zamračení, no tvůrci se dušovali, že čas navíc využijí produktivně a navíc nechají v mezičase veřejnost na CoH 2 šáhnout.

Ve vší počestnosti k tomu dle aktuální tiskovky dojde už v úterý 2. dubna, kdy bude spuštěn uzavřený beta test určený ovšem pouze těm hráčům, co si hru předobjednají. Nebojte se však, v plánu je na pozdější termín ještě druhá fáze uzavřené bety, která bude přístupná širšímu publiku a podrobnosti o ní prý budou včas zveřejněny na homepage hry. Vzápětí si ale povíme, copak milí předobjednatelé CoH 2 od bety mohou čekat. 

Na celkem šesti mapách si budete moci vyzkoušet kompetitivní multiplayer v 1 vs 1 až po 4 vs 4 módech. Zahrát si ale můžete i sami nebo v týmu proti AI. Tvůrci vám rovněž nabídnout přístup k prvním 40 levelům progrese a možnost si skrze prvek zvaný Army Customizer upravit loadout tak, aby perfektně sednul vašemu hernímu stylu.

Obě dvě fáze CoH 2 bety budou realizovány skrze Steam, přičemž pro matchmaking využije hra Steamworks a seznamu vašich přátel. Takže, pokud jste hru předobjednali a na betu se těšíte, ještě budete potřebovat Steam, abyste se do ní mohli zapojit.

Oproti už dříve proběhnuvšímu alfa testu tvůrci do bety přidali dvojici nových map rozličného charakteru (Oka River, Moscow) a doufají, že s pomocí účastníků bety si budou moci v praxi prověřit balanc jednotek a obecně všechny změny, které na hře provedli od prosincového alfa testu. Tak co, vojáci, zapojíte se? Nebo zásadně nepředobjednáváte?

Na závěr snad jen připomínka, že hru u nás vydá Comgad, jemuž patronát nad tímto titulem spadl od Cenegy do klína již zmíněným prodejem hry japonské spol. Sega. Tak jako tak by hra u nás a na Slovensku měla být k dostání s CZ titulky.

Nejnovější články