Uncharted: The Nathan Drake Collection u nás vyjde s českými titulky
zdroj: tisková zpráva

Uncharted: The Nathan Drake Collection u nás vyjde s českými titulky

4. 9. 2015 18:18 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Příjemnou zprávu vydala česká Sony v kontextu blížícího se vydání souboru prvních tří her ze série Uncharted: The Nathan Drake Collection pro PlayStation 4. Ten totiž u nás vyjde s kompletními českými titulky a to u všech tří her v souborů – Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted 2: Among Thieves a Uncharted 3: Drake's Deception.  

Rozhodně to není u těchto her zbytečné, protože všechny jsou hodně ukecané a občas se nebojí ani slovní hřáíčky. Pokud jste tedy tolik nevěřili své angličtině, můžete se nyní do kolekce Nathanových dobrodružství s klidem pustit. Potěšující je i fakt, že se česká pobočka Sony zjevně plánuje pustit do častějších lokalizací her pro PlayStation 4, což potvrzuje i Jakub Holý ze společnosti.

„Jsme nesmírně rádi, že můžeme všem milovníkům Nathana Draka, ale i těm, kteří se na tuto herní legendu teprve chystají, přinést úplný zážitek ze hry díky lokalizaci. Pevně věříme, že si tuto hru nenechá ujít žádný fanoušek PlayStation 4. Věříme že se Uncharted: The Nathan Drake Collection stane stejným hitem, tak jako tomu bylo v případě PS3. Portfolio her s českou lokalizací budeme rozšiřovat i nadále a už teď můžeme slíbit, že se hráči mají na co těšit i v příštím roce.“

Uncharted: Nathan Drake Collection vyjde 7. října.

zdroj: Archiv

Nejnovější články