Remaster kyberpunkové střílečky Hard Reset nabídne hezčí grafiku a nový obsah
zdroj: tisková zpráva

Remaster kyberpunkové střílečky Hard Reset nabídne hezčí grafiku a nový obsah

28. 1. 2016 11:32 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Polský tým Flying Wild Hog (např. Shadow Warrior) svou střílečkou Hard Reset z roku 2011 hráče rozhodně neurazil (7/10 v naší recenzi) a podobný výsledek lze čekat i po vydání chystaného remasteru Hard Reset Redux. Vyjde ve verzích pro PS4, Xbox One i PC a nabídne kromě vylepšené grafiky i nové zbraně, nepřátele a celkově učesanější hratelnost, což by mohlo oslovit i hráče, kteří původní verzi na PC hráli.

Nové vizuální zpracování zajistí vylepšená verze RoadHog enginu. V Redux verzi počítejte i s lepší optimalizací, která se projeví na rychlejším nahrávání, plnohodnotné podpoře gamepadu a v nově přidané možnosti rychlého uložení pozice (quicksave). Optimalizace se dotkla i hratelnosti, protože vývojáři pozměnili jednotlivé obtížnosti, provedli několik designérských úprav, aby hra měla plynulejší tempo a pozměnili rozmístění nepřátel v úrovních. Právě na to konto si možná Redux verzi budou chtít zahrát i majitelé pět let starého originálu.

Další novinkou je zbraň kyber-katana, což je nadupaný meč pro boj na blízko, kterou využijete třeba v boji proti novému druhu nepřítele s názvem Cyborg Zombie. Ve hře jej potkáte hned v několika variantách, a aby nešlo o poslední setkání, pomůže vám rovněž nový Quick Dash pohyb. S jeho pomocí totiž rychle zmizíte z ošemetné situace, nebo naopak přiběhnete dost blízko k nepříteli, abyste vyzkoušeli kyber-katanu.

Přesné datum vydání zatím neznáme, ale Flying Wild Hog slibují, že to bude „brzy.“

zdroj: Archiv

Nejnovější články