Po vydání do Ghost Recon Wildlands přibyde PvP mód a dvě velká DLC
zdroj: tisková zpráva

Po vydání do Ghost Recon Wildlands přibyde PvP mód a dvě velká DLC

3. 3. 2017 13:52 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Kooperativní taktická střílečka Ghost Recon Wildlands nebude jenom kooperativní taktickou střílečkou, ale také kompetitivní taktickou střílečkou. V chystaném PvP módu, který za pár měsíců vyjde zdarma pro všechny vlastníky hry, si zataktizujete a zastřílíte v zápasech čtyř proti čtyřem. Ubisoft se krom téhle novinky podělil taky o plány na season pass, který bude obsahovat dvě rozšíření za celkem 40 dolarů.

První DLC jménem Narco Road vás a vaše kamarády postaví před nelehký úkol – infiltrovat celkem tři různé gangy a eliminovat jejich vůdce. Tentokrát na to ale nepůjdete plížením a střílením do hlav, aspoň ne zpočátku. Musíte si totiž získat důvěru zločinců, abyste byli představeni kápovi. A tak se na chvíli sami stanete gangstery. Budete jezdit v drahých autech, účastnit se ilegálních závodů v džungli, provádět akrobatické kousky v letadle. Zní to jako příjemná změna tempa a tónu oproti klasické vojenské akci základní hry, i když představa, že se americká speciální jednotka řítí Bolívií v monster trucku a hraje si na hispánské drogové dealery, je samozřejmě poněkud přitažená za vlasy.

Druhé rozšíření, Fallen Ghosts, oproti tomu zní celkem rutinně, i když je pravda, že zde dochází k určité záměně rolí. Zatímco za běžných okolností máte situaci pod kontrolou a postupujete misí dle svého uvážení, tentokrát se sami stanete kořistí. Po havárii vrtulníku vás začne nahánět elitní eskadra žoldáků s názvem Los Extranjeros. Bude to úplně jiná sorta chlapíků než vaši běžní narkos, na jejichž zahubení vám stačí plácačka na mouchy. Prý vás čeká opravdový boj o život.

zdroj: Archiv

Obě DLC přinesou kromě nových misí také čerstvé aktivity, schopnosti a skiny. Ve Fallen Ghosts navíc najdete zbrusu nové zbraně, zatímco Narco Road dodá pro změnu dosud neviděná vozidla. A pokud si zakoupíte celý season pass, čekají vás další bonusy – skiny, zkušenostní bonusy a také exkluzivní, pestře pomalovaný bolivijský minibus.

Kdybyste snad z nějakého záhadného důvodu neměli chuť platit dalších 40 euro za dodatky ke hře, co ještě ani nevyšla, možná vás potěší, že tvůrci slibují pravidelný nový obsah pro všechny hráče. Kromě zmíněného kompetitivního módu má jít například o komunitní výzvy, sezónní události a další. Ghost Recon Wildlands vychází 7. března 

Nejnovější články