Nový obsah pro PES 2016 začne vycházet v prosinci
zdroj: tisková zpráva

Nový obsah pro PES 2016 začne vycházet v prosinci

23. 11. 2015 16:39 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Konami majitele povedeného fotbalu PES 2016 v uplynulých týdnech poněkud zanedbávala, pokud jde o slíbený přísun nového obsahu v podobě aktualizací soupisek, dresů, tváří, stadiónů a tak dále. V příspěvku na oficiálních stránkách se za to omlouvá šéf týmu Erik Bladinieres a dodává, že první balík nových dat vydají tvůrci počátkem prosince.

Součástí prosincového updatu bude brazilský stadion Maracanã, nové tváře, nové sady dresů národních týmů a samozřejmě i upravené týmové soupisky, které byly nepřesné už při vydání hry.

Prosincovým updatem ale všechno teprve začne, nebo by alespoň mělo. Další nový obsah nabídnou tvůrci majitelům hry zdarma na začátku roku, kdy také podrobněji popíšou, jakou podobu bude mít a kdy vyjde obsahový balíček spojený s mistrovstvím Evropy ve fotbale, které se koná od 10. června do 10. července ve Francii.

Vzhledem k tomu, že jde o turnaj UEFA, jejíž licenci Konami vlastní, mohla by prezentace virtuálního ME vypadat stejně jako v reálu, což by mohlo platit i o skutečných soupiskách. Uvidíme, podrobnosti se dozvíme na začátku příštího roku.

Nejnovější články