Mobilní tahovku Lara Croft GO rozšiřuje bezplatný datadisk The Shard of Life
zdroj: tisková zpráva

Mobilní tahovku Lara Croft GO rozšiřuje bezplatný datadisk The Shard of Life

26. 11. 2015 14:40 | Novinky | autor: Adam Homola |

Mobilní tahové dobrodružství Lara Croft GO rozšíří pár měsíců po vydání bezplatný datadisk The Shard of Life, který vychází dnes pro iOS a Android a přidává do hry celkem 26 nových puzzlů. K nim vývojáři přihazují několik nových monster, dva nové kostýmy a artefakty i drahé kameny, které můžete v úrovních hledat a sbírat. Lara se tentokrát vydá do hlubin Cave of Fire, kde bude hledat bájný artefakt Shard of Life.

Datadisk by měl podle vývojářů nabídnout několik hodin zábavy, což je fajn. Jestli lze něco vytýkat původní hře, je to právě její délka. Lara Croft GO je povedený kousek, ale dohrajete ho příliš rychle a chcete víc. A právě víc toho dobrého The Shard of Life nabízí.

Jinak hra sama o sobě vychází z loňského mobilního překvapení Hitman GO, které kupodivu zachovalo hitmanovského ducha i v rámci tahové deskovky. Lara Croft GO se sice hraje trochu jinak než mobilní Hitman, ale podobnosti tam najdete hned na první pohled. V obou případech jde přitom o velice povedenou hru, ostatně Hitman u nás dostal osmičku a byť jsme mobilní Laru nerecenzovali, osobně bych se klaněl k podobné známce.

Lara Croft GO zdroj: tisková zpráva

Bude zajímavé sledovat k jaké sérii se pokusí Square Enix přilepit značku "GO" příště. Co třeba Kane & Lynch, který by mohl mít i kooperaci? Nabízí se taky Just Cause, Deus Ex, nebo Final Fantasy, případně další značky japonského vydavatele. S prvními dvěma mobilními hrami vývojáři vedle nešlápli, tak proč to nezkusit ještě jednou?

Lara Croft GO seženete na iOS, Android a Windows Marketplace. A pokud to stihnete, tak i v aktuální slevě u příležitosti Black Friday.

Nejnovější články