Mass Effect bude mít spin-off na iOS
zdroj: tisková zpráva

Mass Effect bude mít spin-off na iOS

8. 2. 2012 12:14 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Akční RPG (a ano, je to RPG, i kdyby se odpůrci na hlavu stavěli a ušima odpichovali) Mass Effect 3 už tluče reaperskou flotilou na dveře a tak se ke hře přidávají přidružené projekty na ostatní, tedy ne primární, platformy.

Bylo jen otázkou času, kdy přijde hra určená pro zařízení s iOS, tedy iPhone a iPad.


Tou bude čerstvě oznámený Mass Effect: Infiltrator, který se bude dějově vázat právě k Mass Effect 3. Podle všeho půjde jen o ryzí střílečku bez nějakých komplexních roleplay prvků. Sázet bude hlavně na skvělou grafiku, reálie universa Mass Effect a tedy i využití stejných schopností, jaké najdete ve „velké“ hře. K ní se ovšem bude vázat i jinak, než jen dějem.

V rámci Infiltratora budete třeba osvobozovat vězně ze základny Cerberu a získávat důkazy o jejich zločinech. Pokud, či spíše až, dosáhnete během hraní nějakých výsledků, bude vám to při propojení účtů připočteno k dobru v ME3 tím, že se vám o něco zvýší hodnocení soudržnosti galaktických sil. Tedy nic, co by nějak zásadně měnilo průběh hraní. Je to spíše berlička, která by vám mohla ušetřit trochu toho sjednocování. Což ale může být docela škoda... vždyť hlavně o tom tahle hra bude.

Nejnovější články