Kompletní edice diablovky Path of Exile letos vyjde na Xbox One
zdroj: tisková zpráva

Kompletní edice diablovky Path of Exile letos vyjde na Xbox One

19. 1. 2017 14:08 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Konzolová verze Diablo 3 se konečně může těšit na pořádnou klikací konkurenci. Vynikající akční RPG Path of Exile totiž někdy během letošního roku zamíří na Xbox One, a to dokonce v podobě kompletní edice obsahující všechny datadisky a také dosud nevydaný obsah včetně pátého aktu, který se na PC objeví v rámci velkého updatu 3.0.0. A stejně jako na počítači bude hra i na Xboxu free-to-play.

„Adaptací Path of Exile specificky na Xbox One jsme strávili více než rok a vytvořili jsme zážitek zcela rovný hraní s myší a klávesnicí na počítači,“ prohlásil Chris Wilson, spoluzakladatel studia Grinding Gear Games. Konzolová verze by neměla být v ničem znevýhodněná, stejná bude i frekvence vydávání updatů atd. Hráči na PC a Xboxu ale nebudou moci drtit nepřátele společně, což je důsledek nevyhnutelných drobných rozdílů v hratelnosti pramenících z odlišného ovládacího schématu.

Autoři se při příležitosti oznámení podělili o tříminutové video z konzolové verze hry, které se zabývá, jak jinak, masakrováním nekonečných hord odporných zloduchů, sbíráním náhodně generovaných předmětů, výrobou a vylepšováním nového vybavení a všemi dalšími komponenty, které z Path of Exile dělají jednu z nejlepších diablovek na trhu.

Ale to není všechno. Bystrozrací fanoušci na YouTube si v celém tom festivalu všednosti všimli něčeho podivného – bílé krajinky, kterou zatím nikdo nikdy neviděl. Inkriminovaný segment je dlouhý přibližně jednu vteřinu, ale sekce komentářů pod videem kvůli němu doslova explodovala. Že by se slibovaný pátý akt nakonec stejně jako v druhém Diablu odehrával v krajině sněhu a ledu?

zdroj: Archiv

Nejnovější články