Wolfenstein: Enemy Territory a další obrázky
zdroj: tisková zpráva

Wolfenstein: Enemy Territory a další obrázky

31. 7. 2002 1:03 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jeden z největších vydavatelů na světě Activision uspořádal tento týden pro evropské novináře party s názvem Activate 2002, která nemohla zůstat bez odezvy co se týká novinek o jejich připravovaných titulech.

Vedle DOOM III screenshotů výše je nejdůležitější událostí čtveřice premiérových obrázků z rozšiřujícího datadisku Enemy Territory pro válečnou first-person akci Return to Castle Wolfenstein.

Ten vyjde koncem letošního roku a nabídne 10 nových singleplayer misí (např. v Egyptě) a stejný počet nových map pro multiplayer, mezi kterými se vyskytnou i nějaké konverze tajných misí z původního Wolfensteina. Kromě toho datadisk Enemy Territory přinese i několik přídavných zbraní (granátomet, pokládač min) a nových schopností ženistů (inženýrů), jako například stavbu hlídkové věže s kulometným hnízdem nebo mostu v určité části mapy (viz jeden z prvních obrázků). Do síťové hry také přibyde jeden nový charakter - specialista na tajné operace. Ten bude jako jediný vybaven sniperkou a podobně jako v Team Fortress může sebrat uniformy mrtvých nepřátel, což někdy dobře poslouží k infiltrování cizích bází. Hodit se někomu určitě bude i síťová hra proti botům, o nichž jsme psali dříve podrobnějí zde.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Wolfenstein: Enemy TerritoryStarFleet Command IIIElite Force II

Z dalších chystaných titulů od Activision pro PC jsme do naší sekce screenshotů přidali ještě trio nových ukázek z vesmírné simulace Starfleet Command III od Taldrenu a pětici čerstvých screenshotů ze střílečky Elite Force II taktéž ze světa Star Treku, na které pracuje tým Ritual Entertainment a v brzké době vám ji přiblížíme v preview.
zdroj: ToTheGame

jd

Nejnovější články