Ohlášení námořní simulace Dangerous Waters
zdroj: tisková zpráva

Ohlášení námořní simulace Dangerous Waters

21. 12. 2003 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pokud vás zarmoutila nedávná zpráva o zrušení vývoje Harpoon 4, možná vám udělá radost následující novinka.

Sonalysts totiž potvrdili práce na své nové námořní simulaci Dangerous Waters a souběžně vydali do světa i několik prvních ukázek, které si můžete prohlédnout v naší čerstvě založené galerii. Hra by měla obsahovat singleplayer se dvěma velkými dynamickými kampaněmi, generátor náhodných misí (quick mission mode) i hru pro více hráčů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Všechny použité námořní prostředky, které se ve hře objeví, byly zpracovány za pomoci dat z Námořního institutu Spojených států (US Naval Institute). Můžete proto očekávat nejen realistické chování detailně vymodelovaných lodí a ponorek, ale i odpovídající vybavení a zbraně. Vlastní engine má zase zprostředkovat realistickou fyziku a množství efektů jako jsou třeba vlny a odlesky na hladině oceánu, různé druhy počasí atd. Celkem se ve hře objeví 17 loďstev různých států, čítajících dohromady přes 270 druhů lodí a ponorek. Chybět by neměla ani letadla či helikoptéry.

V multiplayerové části Dangerous Waters najdete například mody head-to head nebo multi-station, který má být založen na spolupráci hráčů (kooperativní multiplayer). Spolu s hrou vyjde též velký editor misí, stejný, jaký používají sami vývojáři. Pokud vás titul Dangerous Waters zaujal, doporučujeme navštívit též oficiální homepage hry, případně se podívat na tento rozhovor s tvůrci. Samotné vydání očekáváme někdy v půlce příštího roku.

kate

Nejnovější články