Odhalení Sim City 4 a první ukázky
zdroj: tisková zpráva

Odhalení Sim City 4 a první ukázky

28. 3. 2002 11:01 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak to tak vypadá, Maxisu a Electronic Arts nestačí megaúspěšná série The Sims, která se nedávno stala nejprodávanější hrou všech dob (info) a rozhodli se vzkřísit z mrtvých jinou ságu, která vlastně celé šílenství okolo Sim-něco her začala před více než deseti lety a naposled jsme se s ní mohli setkat v SimCity 3000 Unlimited Edition.

Už před měsícem George Jones z Gamers.com ve svém diáři prozradil, že se vypravil do Maxisu za geniálním člověkem jménem Will Wright, který má lví podíl na The Sims, aby s ním udělal rozhovor o jeho novém projektu SimCity 4 pro nadcházející číslo časopisu Computer Gaming World. To se nyní dostalo v USA na novinové stánky, a tak Vám můžeme nabídnout první nascanované obrázky, které v miniaturním provedení předvádí vizuální stránku hry:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Žádné detaily o SimCity 4 v tuto chvíli nejsou známy, takže nezbývá než vyčkat na oficiální tiskovou zprávu od Electronic Arts. Ale už to, že na hře opět pracuje Will Wright a ostatní lidé ze studia Maxis, kteří jistě zužitkují mnoho zkušenosti nasbíraných z tvorby The Sims, je zárukou vynikající hratelnosti, která by mohla být důstojnou náhradou za zrušené SimsVille.
zdroj: CGW Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články