Nové ukázky z akční You Are Empty
zdroj: tisková zpráva

Nové ukázky z akční You Are Empty

9. 5. 2004 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Digital Spray Studios, tedy tým, který pracuje na first-person akční hře You Are Empty, nebude se svým nadcházejícím dílem chybět na letošní výstavě E3 v L.A., jež je už na dosah.

My vám z této akční střílečky, která vás zanese do alternativní historie totalitního Sovětského svazu, kde došlo k podivným experimentům, jejichž cílem mělo být vytvoření super-člověka schopného přimět k přechodu na komunistický režim celý svět, můžeme nabídnout sadu nových screenshotů. Z minulého týdne je také k dispozici trailer.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Děj You Are Empty se bude odehrávat v jednom velkém sovětském městě. Architektura zde je zasvěcena Stalinovi a zdejší monumenty oslavují komunistickou budoucnost. Na první pohled možná idylka. Při bližším zkoumání začnete objevovat temné stránky tohoto města. Místní obyvatelé na následky šílených pokusů zemřeli a ti, kteří to jako zázrakem přežili, se změnili v mutanty oplývající nepřirozenými super-silami. Také hlavní hrdina je postižen experimenty, což se během hraní také několikrát projeví. Nový DS2 engine hře dodá vysokou dávku detailů a realismu. Vývojáři slibují vedle úžasných vizuálních efektů i realistický fyzikální engine a rafinovanou umělou inteligenci.
zdroj: GenGamers

korgull

Nejnovější články